Temu visszaküldés akkor is ingyenes ha ugyanazon csomagból már küldtem vissza de még mindig küldenék belőle?
Figyelt kérdés
Még bőven benne vagyok a 90 napba.Ha esetleg erre már nem vonatkozik az ingyenes visszaküldés, nemsoka érkezik hozzám mégegy csomag, biztosan lesznek abbol is visszaküldendők, ha azzal visszamegy az említett tétel, akkor az is ingyenes lesz?aug. 10. 12:14
1/4 anonim válasza:
Nem, egy csomagból csak egyszer ingyenes.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor sem ha hozzarakom a következő visszaküldendő csomaghoz?
aug. 10. 14:10
3/4 anonim válasza:
Jelöld meg nem visszaküldendő visszatérítésnek, akkor visszakapod 1 perc alatt az árat kreditként és meg is tarthatod.
Ilyen ha nem azt kaptad amit rendeltél pl. 72 lyukas palántázó 6db 12-es helyett kaptam 1db 6-ost. Lefényképeztem, elküldtem üzenetben mi a bajom, 1 perc után visszakaptam és most ingyen volt.
4/4 anonim válasza:
Mennyit térítettek vissza a 6*12-bol, marmint mennyi ft-ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!