Kihasználod az ingyenes visszaküldés adta lehetőségeket?
Cipővásárlásban vagyok. Ez nálam nehéz eset, sokszor nem jó a méret, ha boltolok, kb. a fél üzletet végigpróbálom, mire találok egyet. Szóval rémálom.
Neten nem is nagyon merek rendelni emiatt (bár volt már rá példa, volt, hogy bejött, de volt, hogy mindent visszaküldtem).
Rendelnék most is. Olyan helyről, ahol ingyenes a visszaküldés. Rendelnék többet, de egy, nagyon max két párat tartanék meg, ha jók - ennyire van keretem most.
De nem ciki az, hogy úgy rendelek több cipőt, hogy biztosan tudom azt, hogy nem tartom meg? Én olyan pofátlanságnak érzem, a rendszer kihasználásának. Meghát ott vannak a rendelési előzményeim, hogy X rendelésből X alkalommal küldtem vissza egy részét vagy az egészet... ettől se leszek épp megbízható vevő.
Én gondolom túl, csinálok csak ebből lelkiismereti gondot? Nem szeretek visszaküldözgetni csak ha nagyon muszáj. Ti hogy vagytok vele?
„ Ezzel az erővel lopni is járhatnék, mert kb. ugyanaz."
Mivan?:D Egy törvény adta lehetoseggel el a vasarlo. Mifele lopas? Észen vagy? A megtartott termékek árát rendezi a vasarlo, hol itt a gond?
Szoktam ilyet. Nem gyakran, meg nyilván én is vásárolni akarok, nem viccből rendelem. De van, hogy úgy rendelek, hogy tudom hogy nem mindet tartom majd meg, csak ami élőben is jól áll.
Aki így hirdet, annak nyilván megéri. Még mindig olcsóbb, mint fizikai üzletet fenntartani. Akinek nem éri meg, az meg ne adjon meg ilyen opciót. Nyilván úgy kevesebben fognak tőle rendelni, valamit valamiért. Nem kötelező webshopot üzemeltetni szerencsére.
„Akinek nem éri meg, az meg ne adjon meg ilyen opciót. ”
Nincs olyan, hogy nem ad ilyen opciót. EU-ban kötelező biztosítani a 14 napos vásárlástól való elállást. Pont azért mert online nem tudod fizikailag is megvizsgálni az árut. Nem tudsz próbálni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!