Bershka áru visszaküldés!!?
Figyelt kérdés
Sziasztok! bershkáról rendeltem egy nadrágot de sajnos kicsi lett ezért kérelmeztem a visszaküldést Foxpost futárszolgálattal fel is adtam a csomagom de sajnos azóta eltelt 10 nap és nem tudom hogy most mi van visszaküldik a pénzem vagy elindult màr vele a futár? Sajnos a csomagot nem tudom követni!?máj. 28. 21:45
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én is ugyanezt a problémát tapasztaltam. Már egy hete, hogy feladtam a csomagot, amit vissza szeretnék küldeni, de azóta semmi hír róla, még csak annyi sem, hogy átvették volna. Tudsz már valamit vagy kaptál értesítést esetleg?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia bocsi a késői válaszért sajnos nem semmi hír de már nem is érdekel! Rendkívül nehéz sőt azt javaslom ha már onnan rendelsz válaszd ki a tényleges méreted mert a visszaküldéssel magadnak okozol mínuszt! Nekem sajnos -11k de tanultam belőle
júl. 22. 21:07
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem az a rész nem tiszta a foxpostos visszaküldéssel kapcsolatban, hogy magára a csomagra nem is kell ráragasztani semmit? Nem használtam még ezeket a csomagautomatákat.
Köszi előre is!
4/4 A kérdező kommentje:
Szia igen ez nekem sem volt tiszta! Felhívtam a futárszolgálatot és a bershka egyik budapesti üzletét is de ők is csak egymásra tudnak mutogatni így hagytam az egészet inkább nem ért nekem annyit mindig valami Cfox számot kondtak hogy azzal megtudom nézni hol jár a csomagom de nem volt sem emailben sem pedig a csomagban semmi papír így szerintem a mai napig ott van a csomagom az automatába vagy elvihette a futár csávó nagábak otthonra mert ezek elveszett csomagnak számítanak és senkisem keresi őket!
júl. 26. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!