Hogyan tudnék a Bershkába ruhát vissza küldeni?
Figyelt kérdés
Pár napja rendeltem egy csomagot a bershkából ami meg is érkezett de az egyik ruhadarab nem valami jó és szeretném visszaküldeni.
Nos számlát nem küldtek a csomaggal és emailbe se küldtek,az ügyfél szolgálat se emailbe se telefonon nem volt elérhető. De amugy se magyar nyelven működik az ügyfélszolgálat. Nem Budapesten élek szóval ha csak beviszem a csomagot az egyik boltba tudnak segíteni vagy elküldenek? Valakinek valami ötlet?
2021. jan. 24. 21:16
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
Okés eddig eljutottam és le van írva hogy kell a blokk,de mivel azt nem is kaptam így se emailbe se mashogyan nemtudom visszaküldeni.
2021. jan. 24. 21:26
3/12 anonim válasza:
"Ne feledd a „Fiókom”-ban található számlát kinyomtatni, mely a blokknak felel meg."
4/12 anonim válasza:
Értelmező olvasás, könyörgöm.....!
Köszi, #3
5/12 A kérdező kommentje:
De mivel csak vendégként rendeltem így nincs fiókom szóval így ez az opció sem oké. Amelyik email cimmel rendeltem oda be se enged(mert állítólag utólag is regisztrálhatok) csak azt írja hogy forduljak az ügyfélszolgálathoz. De mivel őket se lehet elérni így off.
2021. jan. 24. 21:50
6/12 A kérdező kommentje:
Ahogy látom elég jól jönne az az értelmező olvasás hiszen nem fogtad fel hogy NINCS BLOKK.
2021. jan. 24. 21:53
7/12 anonim válasza:
És azt honnan tudta volna bárki h nem saját fiókból rendelted??
8/12 A kérdező kommentje:
Nyilván ha onnan rendeltem volna meglenne az e-blokk és ez a kérdés se született volna meg.
2021. jan. 24. 22:00
9/12 anonim válasza:
Hát szerintem hívogasd őket,amíg fel nem veszik.
Érdemes bemenni egy üzletbe, hátha tudnak segíteni.
10/12 A kérdező kommentje:
Megpróbálom bevinni hátha tudnak valamit kezdeni vele. Mivel ott van a rendelés azonosítóm tuti látják majd hogy nem telt el a 30 nap.
2021. jan. 24. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!