Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnék a Bershkába...

Hogyan tudnék a Bershkába ruhát vissza küldeni?

Figyelt kérdés

Pár napja rendeltem egy csomagot a bershkából ami meg is érkezett de az egyik ruhadarab nem valami jó és szeretném visszaküldeni.

Nos számlát nem küldtek a csomaggal és emailbe se küldtek,az ügyfél szolgálat se emailbe se telefonon nem volt elérhető. De amugy se magyar nyelven működik az ügyfélszolgálat. Nem Budapesten élek szóval ha csak beviszem a csomagot az egyik boltba tudnak segíteni vagy elküldenek? Valakinek valami ötlet?

2021. jan. 24. 21:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Édes jó istenem.

1. A számla (blokk) ahhoz az emailhez van csatolva amit akkor kaptál amikor kiküldték a csomagod. Onnan tudod kinyomtatni úgy is hogy nem regisztráltál. Remélhetőleg nem törölted.

2. A return felületet is el tudod érni regisztráció nélkül, ha figyelmesen elolvasod az oldalon a Visszaküldések részt akkor van ott egy ilyen mondat: "Ha rendelésedet látogatóként adtad le, és szeretnéd megismerni rendelésed állapotát, kattints ide" (itt [link] az ide szó alá van húzva, na arra ha rákattintasz és átvisz egy oldalra ahol elkéri az emailed és a telefonszámod amivel rendeltél, küld egy SMS-t amit be kell pötyögnöd és máris látni fogod a rendelésed, illetve tudod kérvényezni a visszaküldést is.

Vagy ha ez teljesen meghaladja az értelmi képességeid, akkor van egy olyan lehetőséged hogy betotyogsz a legközelebbi bershkába, odamész a kasszához hogy visszahoztad ezt és ezt, bemutatod a telefonodról a számlát, arról az éppen ott tartózkodó leányzó vagy fiúka szépen beolvassa a QR kódot és már megy is vissza a számlára a pénz.

2021. jan. 24. 23:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod de igazabol azzal kezdtem hogy nem kaptam semmiféle emailt tőlük a számlával és a rendeléssel kapcsolatba,se amikor rendeltem es akkor se mikor megerkezett.így nemtudom kinyomtatni se a QR kódot mutogatni. Tutira helyesen adtam meg az email cimem a rendelesnel mert küldtek egy emailt hogy koszonik azt hogy feliratkoztam a hirlevelukre. De max bemegyek a rendelésem számával hátha kitudják keresni az alapján.

2021. jan. 25. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!