Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehetséges a radikális változt...

Lehetséges a radikális változtatás a külső terén?

Figyelt kérdés

Már felnőtt nő vagyok, nem tini aki most próbálgatja a stílusát.

A stílusom laza, kényelmes, egyszerű. Sportmelltartót hordok, olyan bugyit mint a kislányok (nem tudom mi annak a neve, az egyszerű kényelmesre gondolok), az összes ruhám kényelmes, nem túl szűk, de nem is lóg, tehát nem fiúsan öltözködöm csak a kényelem számomra fontos. Nem sminkelem magam, nem hordok ékszereket, és magassarkút se. Szoknyát igen, mint mondtam, nem a nőies dolgokkal van bajom hanem a kényelmetlenekkel. Szóval előbb felveszek egy térdig érő szoknyát mint egy mini, szűk szoknyát. Azért nem sminkelem magam és nem hordok ékszereket, mert kényelmetlen számomra. Leolvad, oda kell rá figyelni hogy ne kenődjön el, túl sok idő elkészíteni, közben 6x belenyúlok a szemembe vagy le kell mosni mert nem lett jó stb. Az ékszerek meg valamiért zavarnak. Viszketek tőlük, folyton le akarom venni, mintha természetellenes lenne hogy ott van. Az arany és az ezüst is, nem csak a bizsuk.

Viszont egyszerűen imádom a nőies dolgokat! Oda vagyok mindenért, imádom másokon nézni, és amikor vásárolgatni (vagyis inkább nézelődni) megyek akkor is sír a szám azokért a dolgokért amiket azért nem tudok megvenni mert tudom hogy nem hordanám. Ha nem lennék ilyen kényes, így néznék ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e ekkora változtatást végrehajtani magunkon annak ellenére, hogy tudjuk, nem lesz komfortos? Mármint nem mentális érzésre, mert imádom a nőiességet, hanem fizikai érzetre...

aug. 9. 18:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, és nem is kell egyből drasztikusan változtatni. Előbb tűsarkú helyett viselj laposabb magassarkút vagy balerina cipőt, vagy valami nőiesebb de kényelmes cipőt. Ha sminkelni szeretnél előbb kezdd szolidabbal, nem muszáj vakolatnyi vastag alapozó tenned magadra, elég csak szemceruza meg szájfény. Azok a hosszú szoknyák amiket belinkeltél szerintem elég kényelmesek, ezekkel nem hiszem hogy gond lenne. Szűkebb felsőből is lehet találni kényelmeset, és egy idő után ahhoz is hozzászoksz.
aug. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!