Szerintetek hordhatnák?
Figyelt kérdés
Van egy cipő amit kinéztem magamnak 10cm sarkú szandál. Nagyon szeretném megvenni. Tiniknek szabad ilyen magasat hordani? Esetleg vmi bajom lenne tőle?aug. 8. 14:08
1/11 anonim válasza:
Azon kívül, hogy nem tudsz benne menni, nem kényelmes hosszútávon, tönkreteszi a lábat, semmi bajod nem lesz.
2/11 anonim válasza:
Volt már ilyen a lábadon? Gyanítom még nem :) De egyszer mindent ki kell próbálni. Vedd meg, bajod nem lesz belőle, ha a fáj a lábad majd leveszed.
3/11 anonim válasza:
Szabad, de arra készülj fel, hogy ezek nem kényelmesek.
4/11 subrette válasza:
Alkalmakra felvezeted, de előbb gyakorold benne a járást otthon.
5/11 anonim válasza:
Egy rakat magassarkut elcsesznek hogy nem emelik fel a talpát hozzá ezáltal hordhatatlan max ha kocsival jársz es csak par metert kell tenni még elmegy.
6/11 anonim válasza:
Kérdés, hogy tudnál-e benne menni? Jól állna-e a lábadon? Vigyázni tudnál-e rá, hogy később is viselhesd?
8/11 anonim válasza:
Ha platformos és nem tűsarkú akkor lehet kényelmes, viszont ha a lábujj részénél alacsony akkor az nagyon nagyon kényelmetlen.
10/11 A kérdező kommentje:
Már próbáltam kényelmes. Most van egy 5cms szandálom, anyu tavaly vette nekem nagyon kényelmes.
aug. 9. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!