Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal lányok!Nektek melyek a...

Fiatal lányok!Nektek melyek a kedvenc ruha márkáitok amit szívesen láttok egy férfin?

Figyelt kérdés
alkalmi jellegű, sportos, márkákra gondolok leginkább.

aug. 2. 21:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

ha egy elegáns férfit láttok drága prémium márkás ruhákban,kiegészítőkkel(karóra,karkötő,top márkás napszemüvegben,milyen vélemény és gondolat fogalmazódik meg róla.

Persze hölgyek véleményére is kiváncsi vagyok nem csak fiatal lányokéra magyarul a női nemhez szól ez a kérdés és felvetés.Köszönöm ha szántok időt a válaszaitokkal!

aug. 2. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
A férfi elegancia nálam Punk Rave, Devil Fashion szettet jelent vintage, de minőségi vagányságokkal és DIY cuccokkal kombinálva.
aug. 2. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok márkaorientált, inkább jól harmonizáló szettjei legyenek és ennyi. Vannak márkák ami sokak szerint menő, szerintem meg túlárazott gagyi, vagy túlzás, pl a Lacoste, Bossnak a logoval borított darabjai, Ck, Karl Lagerfeld.. és az alsógatya márka órák. Ha nem ezek jelentik számára az eleganciát, akkor rendben van.
aug. 2. 21:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Karl Lagerfeld,Gucci,Armani,Dior,Tommy Hilfiger,Calvin Klein,versace,Ralph Louren,Hugo Boss,Prada.

Mely márkák jönnek be nektek leginkább a férfiakon?

aug. 2. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha muszáj ezek közül választani akkor a Ralph Lauren, az nem tolakodó. A többi számomra erőltetett.
aug. 2. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül egyedül a Dior stílusa áll közel hozzám.
aug. 3. 01:55
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Márka minden megy csak feszül jön az izmos testen
aug. 3. 06:43
 8/11 anonim ***** válasza:

A punk rave nekem is bejön, meg disturbia.

A kérdező által felsoroltak nem. A cigányok szeretik ezeket nagyon. Talán a ck, ha nagyon választani kell.

aug. 4. 10:42
 9/11 A kérdező kommentje:

A mai másolat "márkák"-on nemcsak hogy látszik az hamis anyag és egyenetlen varrások,belső címke a márkára vonatkozó egyedi kóddal,a hamis polóknak nincsen belevarrva a márkanevük az előírt és szigorúan kivitelezett logójuk.

Valamint mivel csak rávasalt(a látszat kedvéért mert maárkás ruhám van)ezért minden egyes mosásnál elkezd fakulni és ellopni a "márkanév"illetve az olcsó anyag miatt elkezd kinyúlni ami főleg a nyakánál látszódik.De ez csak az én véleményem.

aug. 5. 14:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Arra vaszoltam,hogy ezeket a márka neveket a cigányok használják.

Szerintem rengetegen használják inkább az eredetit ami szinte egyértelmű,hogy mi okból!

aug. 5. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!