Fiatal lányok!Nektek melyek a kedvenc ruha márkáitok amit szívesen láttok egy férfin?
ha egy elegáns férfit láttok drága prémium márkás ruhákban,kiegészítőkkel(karóra,karkötő,top márkás napszemüvegben,milyen vélemény és gondolat fogalmazódik meg róla.
Persze hölgyek véleményére is kiváncsi vagyok nem csak fiatal lányokéra magyarul a női nemhez szól ez a kérdés és felvetés.Köszönöm ha szántok időt a válaszaitokkal!
Karl Lagerfeld,Gucci,Armani,Dior,Tommy Hilfiger,Calvin Klein,versace,Ralph Louren,Hugo Boss,Prada.
Mely márkák jönnek be nektek leginkább a férfiakon?
A punk rave nekem is bejön, meg disturbia.
A kérdező által felsoroltak nem. A cigányok szeretik ezeket nagyon. Talán a ck, ha nagyon választani kell.
A mai másolat "márkák"-on nemcsak hogy látszik az hamis anyag és egyenetlen varrások,belső címke a márkára vonatkozó egyedi kóddal,a hamis polóknak nincsen belevarrva a márkanevük az előírt és szigorúan kivitelezett logójuk.
Valamint mivel csak rávasalt(a látszat kedvéért mert maárkás ruhám van)ezért minden egyes mosásnál elkezd fakulni és ellopni a "márkanév"illetve az olcsó anyag miatt elkezd kinyúlni ami főleg a nyakánál látszódik.De ez csak az én véleményem.
Arra vaszoltam,hogy ezeket a márka neveket a cigányok használják.
Szerintem rengetegen használják inkább az eredetit ami szinte egyértelmű,hogy mi okból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!