Lányok! Melyik a kedvenc ruhadarabotok?
Figyelt kérdés
ápr. 1. 22:52
A kérdező szavazást indított:
Szexi bugyi (Milyen fajta?)
Csipkés melltartó
Pihe-puha mamuszka (Milyen fajta?)
Mintás póló
Feszülős naci
Köntös (Milyen mintás?)
Harisnya
Szoknya (rövid vagy hosszú?)
Cipő (milyen fajta?)
Egyéb, leírom
18 szavazat
4/22 anonim válasza:
Épp elgondolkodtam, hogy mostanában nem érdekelnek a ruhák, és egyik sem tetszik különösebben, pedig szerettem csinos lenni, de totál érdektelen lettem.
5/22 anonim válasza:
Zsebes vékony, hosszú pizsamanadrág. Telefon belefer, nem tul meleg nem tul hideg, otthoninak is azt hordom
7/22 anonim válasza:
Nyáron a könnyű kis egyberuhákat valami csinos szandival. Ilyen átmeneti időszakban viszont az igazi bőrcuccokat szeretem. Bőrnadrág bőrszoknya és bőrdzseki mindenféle színben, fazonban jöhet, kivéve a manapság, sajnos divatos trottyos és lógós szabású darabokat. 32/N
8/22 anonim válasza:
Szeretem menő a mai trottyós szabású darabok
10/22 anonim válasza:
Az nem mindegy, hogy magamon, vagy a páromon, vagy úgy en bloc.
Magamon: Levis farmernadrágom.
Páromon: Nime7-es poloja.
En bloc: kényelmes ruhadarabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!