Lányok, nektek melyik a kedvenc ruhadarabotok, milyen ruhákat szerettek?
Figyelt kérdés
Pl: short, szoknya, pulcsi ilyenek.2023. aug. 28. 21:03
1/11 anonim válasza:
Nyáron szretem a szoknyákat, rövidnadrágokat, pólókat, ruhát nem nagyon hordok csak valami ünnepségen.
Tavasszal a bőrdzsekit imádom mert még hüvös van. Meg az olyan pólak is jók amik direkt nagyobbak rám. Az egyenes szárú, és bővebb nadrágok is nagyon divatosak. Mindenkinek megvan a saját stílusa én egyszerűbb ruhákat szeretem nem túlzok.
2/11 anonim válasza:
Egy fehér oversized póló a kedvencem, nagyon kényelmes 🙂
3/11 hosszúhajú válasza:
otthon póló, utcán évszak-függő. de annál nincs jobb mint otthon egy kényelmes bő pólóba kinyújtózni.
4/11 anonim válasza:
Spagetti pántos toppok, minisort, miniszoknya, fényes harisnyával ha nincs kánikula, latexnadrágok,tunikák.
5/11 anonim válasza:
Nyáron mindig ruhát hordok, térdigérő, bő vonalú szoknya résszel, 50-es évek stílusú. Van ilyen 4, mindegyik a kedvencem. Itthon pedig nyilván kényelmes, rövidnadrág és póló.
6/11 Metionin válasza:
Fekete egyberuhák, van a nagyon egyszerűtől a díszesig mindenféle. Corset belt, ilyen szabású kabátok:
És ha cipő is ér, akkor platform/flatform cipő vagy bakancs minden mennyiségben :D
7/11 anonim válasza:
Biciklis nadrág oversized pólóval, bővebb ingek, tenisszoknya, garbó
8/11 anonim válasza:
Imádom az igazi bőrnadrágokat, bőrdzsekiket persze nem nyáron. Végre lassan megint elő lehet venni. Ősszel ha az idő engedi, akkor minden nap veszek fel valami bőr ruhát :)
9/11 Sunshinedoll válasza:
Nyárra a bő fazonú maxiruhák vagy bő fazonú, lenge nadrágok.
Télen garbó :D
10/11 anonim válasza:
Top/haspóló és fekete bicónaci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!