Erre nehéz választ adni, de alapvetően a hosszú ujjú, fekete mini ruháim. Ezek tényleg öltöztetnek, minimális erőbedobással bármilyen alkalomkor nagyon extra megjelenést kölcsönöznek. Sokféle van belőle, kényelmesebbek, a hétköznapokra fűzős részekkel, illetve “giccsesebbek” is különböző alkalmakra tele csipkével, különleges díszítésekkel.
A másik ilyen ruhadarab az a rakott miniszoknya. Egy év alatt, amióta ennyire rákaptam, kb. a szivárvány összes színében beszereztem. Van egyszínű fekete, pasztell lila, illetve fekete-fehér, piros-fekete, piros-zöld-sárga-kék-fekete, zöld-kék-fehér-fekete, citromsárga-fekete, sötétkék-fekete, világoskék-fehér kockás.
Egy a vonalú kék alapon nagy virágmintás színes maxiszoknya.
Alacsony vagyok de ez a minta valahlhy így is jól áll. Ráadásul amikor gyantahosszúságúra kell bevárni a szőrszálakat akkor ápol és eltakar, miközben nem sülök meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!