Mi a kedvenc ruhadarabod? (Kiegészítő is lehet)
Figyelt kérdés
N/F?2021. jún. 27. 14:49
1/11 anonim válasza:
Egy lábszár közepéig erő sötétzöld ingruha. Imádom, jól áll és kényelmes. Annyit hordtam, hogy már kezd kibolyhosodni, úgyhogy következő télre szeretnék varrni az alapján egy ugyanolyat, csak esetleg más színben.
3/11 Noren1989 válasza:
Egy relatíve vastag, ritka szövésű, gallér nélküli pamut ing. Akàrmilyen meleg van, szellőzik, nem izzadok bele, hideg időben meg egész meleg. Színre hófehér, egyszerűen nem tudom megúnni.
F
5/11 Metionin válasza:
Fekete csipkeruhák, több is van.
6/11 anonim válasza:
Egy sötétbarna farmerruha ami alá felsőt kell venni, ilyen kis őszi-tavaszi.
Egy fekete ceruzaszoknya ami selyem anyaggal.
Egy fehér reserved felső ami felülről bővül fokozatosan.
7/11 anonim válasza:
Egy fekete színű, Viszlát nyár mintájú AWS póló :)
F
9/11 anonim válasza:
Az egyszínű, fekete pólóim. Csak ilyeneket viselek. 17/L
10/11 anonim válasza:
Nekem az elegáns és igényes fehér, fekete, királykék, vagy krémszínű három részes öltöny, esetleg alkalmanként a klasszikus szmoking vagy zsaket.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!