Nagy mellű nők, ti hogy találtok megfelelő ruhát?
Varrónő esetleg bentebb tud venni a bővebb részekből.
Én is mindig bentebb vetettem a ruháim derekát mert xxs-xs méretet hordok de sok bolt növelte a ruhák méretét és hiába van beleírva 32-es 34-es méret ha a valóságban kb egy S-esnek felel meg és nagy meg eláll derékban és csípőben.
...ha nincs pénzed varrónője, esetleg próbálj leszabni itt-ott a nagyobb ruhából, természetesen minél pontosabban, jobb ötletem nincsen. Lehet létezik olyan ruhabolt, ahol kifejezetten vannak olyan ruhák, amik direkt nagy mellre lettek kitalálva, elképzelhető hogy más országból tudnál rendelni a neten, de valószínűleg az sem két forint lenne.
Mivel nagyon kevés nőnek vannak akkora mellei mint neked, pláne hogy te alacsonyabb is vagy, az a ruha ami neked jól állna méretben, egyszerűen a nők 99%-ának nem állna jól, bár én nem hiszem azt hogy ne lehetne megoldani, hogy rád jó ruhát is gyártsanak, még ha nem is lenne akkora választási lehetősség, mint a szokványos ruhaméretekben, csak abból a gyártók nyilván nem tudnának annyit profitálni, és akkor már nem is foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!