Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy mellű nők, ti hogy...

Nagy mellű nők, ti hogy találtok megfelelő ruhát?

Figyelt kérdés
Elég nagy mellem van és kb semmilyen felsőbe nem tudom belepréselni. Viszont ha nagyobb méretet veszek akkor lehet hogy mellben jó lesz, mindenhol máshol viszont lóg és hülyén néz ki. Annyi szép ruháról kellett már lemondanom emiatt. Mit lehet ezzel kezdeni?

júl. 28. 21:45
 1/5 A kérdező kommentje:
És mivel alacsony és vékony vagyok a pluss size ruhák sem játszanak :(
júl. 28. 21:46
 2/5 zol56 ***** válasza:
60%
A kérdésre nem tudjuk a választ, de szeretjük. :-)
júl. 29. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Varrónő esetleg bentebb tud venni a bővebb részekből.

Én is mindig bentebb vetettem a ruháim derekát mert xxs-xs méretet hordok de sok bolt növelte a ruhák méretét és hiába van beleírva 32-es 34-es méret ha a valóságban kb egy S-esnek felel meg és nagy meg eláll derékban és csípőben.

júl. 29. 11:10
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 a varrónő nem túl költséghatékony :( az a baj, hogy egyetemista vagyok, úgyhogy nem tudok erre túl sokat költeni.
júl. 29. 11:40
 5/5 Tejesbaba válasza:

...ha nincs pénzed varrónője, esetleg próbálj leszabni itt-ott a nagyobb ruhából, természetesen minél pontosabban, jobb ötletem nincsen. Lehet létezik olyan ruhabolt, ahol kifejezetten vannak olyan ruhák, amik direkt nagy mellre lettek kitalálva, elképzelhető hogy más országból tudnál rendelni a neten, de valószínűleg az sem két forint lenne.

Mivel nagyon kevés nőnek vannak akkora mellei mint neked, pláne hogy te alacsonyabb is vagy, az a ruha ami neked jól állna méretben, egyszerűen a nők 99%-ának nem állna jól, bár én nem hiszem azt hogy ne lehetne megoldani, hogy rád jó ruhát is gyártsanak, még ha nem is lenne akkora választási lehetősség, mint a szokványos ruhaméretekben, csak abból a gyártók nyilván nem tudnának annyit profitálni, és akkor már nem is foglalkoznak vele.

okt. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!