Nagymellű nőtársaim! Ti hol találtok megfelelő méretű melltartót?
Bonprix. Évekig nézegettem mire mertem rendelni, de jó lett, azóta mindig ott veszem. Mondjuk nagy méretben szerintem nincs szivacsos, engem nem zavar, de ha azt szeretnél akkor lehet hogy nem ez lesz a befutó.
Azelőtt a Tesco-ban vettem, de ott ezer éve nem voltam, nem tudom vannak-e még. Az M&S is jó volt, de ők kivonultak. Ha külföldön jársz, akkor viszont benézhetsz.
Még korábban meg a vaterán vettem használtakat :), fürdőruhát meg még néha mindig ott szoktam.
Nekem a redukció előt 75 HH volt.
Curvy Kate
Freya
Chantelle
Asos Curve
Bravissimo
Marks & Spencer
Pour Moi
Panache
Simply Be
Ezeket keresd online, pl ebayen, amazonon. Ha az outletet találod meg, azzal jobban jársz.
A bonprix melltartóim hamar a kukában végezték. Tartani sem tartott,a merevítő is kijött.
Marks & Spencer szállít Magyarországra,itt ki lehet fogni jókat.
Háda/Creamben kapok néha címkéseket.
Van egy 3 darabos Next Daisy szettem,amit imádok.
Van Freya is,sajnos ugyanezt a fazont nem találom interneten.
Ha sportmelltartó,akkor csak is Shock Absorber,szerencsére gyakran találok turikban.
Most gyűjtögetek, aztán egyszer bemegyek a Triumphba,ha lesz jó akció.
G80,de márkánként eltérő a méretem.
Nekem Freya sportmelltartóm van, abban áll a cucc mint katiban a gyerek, ugrálhatok, futhatok, nem mennek sehova a cicik.
A Lepel Rita fazonja nekem bevágott, nagyon magasra felment a merevítő oldalt.
A Curvy Kate, a Pour moi és a Freya bírja a strapát, ezek évek múlva is tartanak. Ebből nekem ilyen tüll anyagú volt, nyárra is tökéletes, nem pállik be.
A Savage x Fenty baromi drága, nem éri meg, de elvileg jó minőség.
Az M&S, F&F és Asos darabok hétköznapra jók.
Az Ann Summers melltartók szépek, de a vállpántjuk nyúlik. A külföldi barátnőm leírásával élve "if I wanted something so unsupportive, I'd call my dad".
Szóval ja, randira jó, de hétköznapra kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!