A fürdőnadrágként használt bermuda alá vesztek alsónadrágot?
Régies elnevezés a fecske, a mostani elnevezése férfi úszónadrág.
Ha nagyság szerint csökkenő sorrendben akarjuk levezetni a "fürdő-shortok" és "úszónadrágok" típusait (a kettő ugyanis nem ugyanaz), akkor a fecske a legkisebb méretű úszónadrágnak felel meg.
Sok férfi úszó még annak ellenére is ezt a hagyományos Speedo fazonú úszógatyát használja, hogy már elég sokan a combközépig vagy térdig érő "speed-suit/second skin" stílusú úszóshortokat használják.
Adam Peaty például, aki ráadásul sokáig a Speedo Endurance márka arca volt.
Summa summarum, az emberiség egyre elhízottabb, és egyre kevesebben mutatnak jól egy speedo fazonú úszógatyában, és ezért egyre nagyobbak (és drágábbak) a különböző fürdő shortok, amiknek semmi köze az úszáshoz, inkább csak nyári viselet utcára, vagy a beach-re ha valaki elmegy enni valamelyik büfébe.
Ráadásul, azon zsebek is vannak, van hova tenni a pénzt, iratokat, stb.
Sok sportoló haverom is hord férfi tangákat, és szerintem jól mutat egy szép sportos testen, szexi.
Én sajnos nem bírom hosszabb ideig elviselni, hogy a farpofáim között van a vékony pánt, úgyhogy csak ritkán veszek fel férfi tangát.
Uszodában nem borzolnám egy olyannal a kedélyeket, ott nekem a klasszikus speedo fazonú fecske éppen elég, hogy hangsúlyosabbá tegye a sportos testem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!