Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mondják rengetegen hogy...

Miért mondják rengetegen hogy a skinny farmer már undorító?

Figyelt kérdés

Én még mindig azt szeretem hordani, főleg a magas derekúakat. 176cm vagyok, nekem nagyon előnyösek, sokkal jobban mint ezek a zsák trapézfarmerek. Van egy pár trapéz is, de szeretem a skinny-t.

Tényleg ilyen gáz manapság a skinny jeans?

Csomó mindenkitől hallottam.

2024. júl. 17. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
A magad derekú nekem soha senkin se tetszett még.
2024. júl. 18. 05:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor képzeld el, ha husis vagy picit baromira nem áll jól a csípőnadrág. Én meg az alacsony derekú nadrágot nem láttam még senkin jól kinézni
2024. júl. 18. 08:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nincs értelme az egész vekengésnek (nem tőletek, úgy a világtól).

Voltam stylist tanfolyamon, engem érdekelt, nekem mi áll jól. Szerintem ez fontosabb, mint az aktuális divatot magunkra erőltetni.

De ha valakit nem érdekel se a divat, se a stílus? Ha valakit nem érdekelnek a szabályok? Hát az egy boldog ember lehet. Ezek csak ruhák. Textilek, amikkel takarjuk a testünket. Ha nem követsz el közszeméremsértést, hordhatsz bármit.

Lehet, hogy kinevetnek, de azok taplók, ha nem a ruhád miatt nevetnek, találnak mást.

2024. júl. 18. 09:37
 14/20 anonim ***** válasza:
21%

Olvasva a hozzászólásokat nem leszek népszerű, de azért leírom amit gondolok. Szerintem férfiakon csajos a skinny jeans. Függ a testalkattól is meg attól is hogy mennyire izmos a combod, de egy regular fit sokkal előnyösebb (és szerintem kényelmesebb is, bár ez szubjektív). Olyan nagyon nagy különbség nincs a kettő között, a regular fit sem lóg rajtad, picit szorítja is a combot, viszont nem simul rá végig az egész lábadra. Ha valakinek fogpiszkáló lába van, annak áll jól max a skinny, ha meg nem vagy vékony, akkor el nem tudom képzelni hogy kényelmes ha egész nap szorít. Engem se nagyon izgat az aktuális trend, azt hordom ami nekem tetszik. Csak szimplán vannak olyan ruhadarabok amik nem állnak jól egy férfinak, mert nagyon nőies hatást kölcsönöznek: skinny farmer, szoknya, harisnya, és amit mostanában elborzadva láttam az a férfiaknak készített p*csagatya. De végső soron hordd azt ami neked tetszik és neked kényelmes.

Ha meg nő vagy, hagyd figyelmen kívül amit fent írtam. Nőknél szerintem nem gáz a skinny, és nem találkoztam még olyannal aki szerint "undorító" lenne rajtuk.

2024. júl. 18. 10:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, azt nem írtam
2024. júl. 18. 13:19
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

A magas derekú nem csak "már", de alapból is katasztrófa. Úgy fel van huzintva, hogy felette már csak akkora felső fér el, ami amúgy egy 6 éves kislány mérete.

A másik meg, amit nem tudok megérteni: a magas derekúnak miért csak 1 alternatívája van, az alacsony derekú? Van ám a kettő között a normális méret is, hahó!

A fiúcskák meg a pálcikalábukkal a zsebes harisnyájukban, hát az vizuális környezetszennyezés.

2024. júl. 18. 19:58
 17/20 anonim ***** válasza:
40 fokban biztos gáz. Engem nem zavar, ki mit hord.
2024. júl. 19. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is skinnyt szoktam hordani, az áll jól, senki nem tett még rá megjegyzést és azért ezt is szoktam látni embereken.
2024. júl. 20. 13:31
 19/20 lauka00 ***** válasza:
57%
én imádom a skinny farmert, nagyjából csak azt hordok..és szintén magas derekú a favorit ..minden nadrágot addig húzok fel ameddig csak tudom..egyszerűen szeretem
szept. 17. 00:14
 20/20 anonim ***** válasza:
42%
Fiúkon a gáz, lányoknak találták ki
okt. 24. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!