Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mondják rengetegen hogy...

Miért mondják rengetegen hogy a skinny farmer már undorító?

Figyelt kérdés

Én még mindig azt szeretem hordani, főleg a magas derekúakat. 176cm vagyok, nekem nagyon előnyösek, sokkal jobban mint ezek a zsák trapézfarmerek. Van egy pár trapéz is, de szeretem a skinny-t.

Tényleg ilyen gáz manapság a skinny jeans?

Csomó mindenkitől hallottam.

2024. júl. 17. 20:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én mindig csak skinnyt hordok. Soha senki nem mondott rá semmi rosszat. Tinédzser vagy? Ők szoktak cikizni mindent.
2024. júl. 17. 21:24
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Kit erdekel hogy a masik mit gondol.. Mar akkor skinny jeanst hordtam valszeg mikor a kis taknyosokat csinaltak :'D Tehat igazabol ne foglalkozz vele, szard le. Az ilyen trendmanias f..szomokat offolni kell. Amugyis jol all a nokon is, meg ferfiakon is nem tudom melyik vagy ketto kozul de hidd el barmely divat is amelyet kovetsz, viseld egeszseggel es amiben jol erzed magad. ;) Aki szerint meg cink annak meg valszeg csak nem all jol azt csa, vessen magara. :'D
2024. júl. 17. 21:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem xarja le mások mit mondanak.

Azt hordd, amiben jól érzed magad.

2024. júl. 17. 21:37
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem gimis, hanem huszas korosztaly. Engem se erdekel csak megutotte a fulemet
2024. júl. 17. 21:51
 5/20 anonim ***** válasza:
71%

A bokazokni is cringe, meg ezerféle hülye szabály van.

A tizen, huszonévesek jelentős részének identitását az "undorító" idősebbektől való különbözés adja.

Ami eredetleg ez volt: :)

Aztán ez lett : xd

Aztán ez: ;D

Most talán ez: :>

2024. júl. 17. 22:02
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
jaja. hat mert frusztralt vilag. En leszarok mindent, meghogy kinek mi tetszik.
2024. júl. 17. 22:07
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, nem kell Gen Z-re hallgatni. Fiatalok.

Mi Gen Y-ként a mom jeans (tüdőgatya) miatt cikiztük anyám korosztályát, csak ők leszarták, mit mondtunk, ahogy neked is kéne.

2024. júl. 17. 23:12
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg "gáz manapság", de ez téged egy percig se fogjon vissza. Hordd azt, amiben kényelmesen (vagy ha jól értem, esetedben szexin) érzed magad. Aki meg beszól érte... hát istenem, őt minősíti, nem téged.
2024. júl. 17. 23:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Passzív agresszió. Nem tudnak ellenvéleményt nyilvánítani anélkül, hogy ne közölnék burkoltan, hogy aki másképp vélekedik, az gáz. Belesajdulna a térdük. Akinek van szeme és agya, az látja, hogy cseppet sem undorító a skinny, max nem a legtrendibb, de húha.. ma már mindent fel lehet venni úgy, hogy létjogosultsága legyen.
2024. júl. 17. 23:37
 10/20 anonim ***** válasza:
4%
Mindig az volt
2024. júl. 18. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!