Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi van mostanában a sinsay...

Mi van mostanában a sinsay oldallal?

Figyelt kérdés
Rendelek valamit,majd jön az üzenet napokkal később, hogy törölve lett a rendelésem, nincs az adott termékből. De amikor kosárba tettem,még volt belőle.. akkor miért engedi egyáltalán a kosárba tételt? Emellett 10 napig tart míg egy rendelés megérkezik, a mostani rendelésem már 5 napja csomagolásra vár...gyorsabban megjon Kínából, mint innen.. korábban nagyon jó oldal volt,pár nap után megjött a termék.. ennyire nincs emberük? Írtam az ügyfélszolgalatnak is,természetesen még semmi válasz napok óta .. gondolom sok panaszt kapnak.
júl. 17. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Én is már több mint egy hete várok egy csomagra, de nem írtam nekik mert eleve rendkívül távoli időintervallumot jelöltek meg kiszállításnak. Plusz, valamit elfelejtettem megrendelni, és mégegy új rendelésem bent van, azt meg a helyi boltba kértem, (mert ennyi kiszállítási díjat már nem akartam fizetni). Lehet, hogy össze lehetett volna hozni a 2 rendelésem, ha szólok, de nem szóltam. Na arról a rendelésemről abszolút semmi hír a rendelés rögzítése óta. Már én is gondolkodom, hogy jelzem valahogy.
júl. 17. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Velem is ez volt. Feladtam a rendelést, online fizettem. Több dolgot rendeltem, és jött egy email, hogy visszautalnak X összeget, mert 2 termék nem volt.

De elmentettem kedvencekhez, és folyamat láttam, hogy elérhető. Van, ami meg egyik napról a másikra fogy el, nincs is figyelmeztetés, hogy alacsony készlet.

És amúgy igen, Olaszországból rendeltem csomagot, két nap alatt itt volt...

júl. 17. 18:03
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
0%

A sinsay eléggé jól pörög offline. Egyadott àrukészlet van, a java a boltokban.

Miért nem mész le egybe és veszed meg?

júl. 17. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Alig vannak olyan boltok, ahol mindenhol ott van offline, ami online. Pesten élek, és nem tudok ilyet. És nem készlethiány miatt. Én mindig megkérdezem a dolgozókat, megmutatom, mit keresek, és hát az ebben a boltban nincs.
júl. 17. 20:25
 5/9 A kérdező kommentje:

3as,mondjuk mert 64 km-re van tőlem a legközelebbi, és nem tehetem meg hogy csak egy vásárlás miatt elautozzak vagy buszozzak kisgyerek mellett. Legfeljebb ezzel azt érik el,hogy offline se leszek kíváncsi rájuk többet.

De már vagy 2 éve rendelek tőlük, lassan 3,és sose volt ilyen gond,csak mostanában. Ezért gondolom hogy komoly gond lehet náluk. Minden téren.

júl. 17. 20:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Végre változott a státusz, 6 nap alatt sikerült eljutni a csomagoláshoz,úgy tűnik,van is minden termékből, már csak a futárra vár.
júl. 18. 12:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Választ még mindig nem küldtek, arra sem,hogy mikor kapom vissza a pénzt a törölt megrendelés után....
júl. 18. 12:12
 8/9 anonim válasza:
100%

Szerintem is nagyon gáz mostanában a sinsay, én konkréten július 13-án rendeltem, online kifizettem és már 5 napja azt írja, hogy a futárra vár..

Elvileg 19 és 30 között lehet majd átvenni az üzletben, nevetséges.. 30-a még kerek egy hét és így is már 10 napja rendeltem..

És akkor csak imádkozom, hogy ismét ne rommá törve kapjam meg.. Ennyi idő alatt kínából 2x megjön. Soha többet a büdös életben nem rendelek innen semmit..

júl. 23. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is vidéken lakom, itt nincs boltjuk. 3 hete rendeltem, azóta nem kaptam meg.

Június elején volt olyan, hogy 4 hét után rájuk írtam, a csomagom miatt, mire közölték, hogy megsérült a futárnál, nem tudták kiszállítani.

Azt hiszem, én befejeztem a sinsaytól való rendelést.

júl. 26. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!