Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Te mivel keresnél egy kis...

Te mivel keresnél egy kis pénzt az interneten, hogyha naponta több ezer kattintás vagyis oldallátogatód lenne hozzá? Melyik fizetős partnerprogramok dívnak mostanában amivel legjobban megéri foglalkozni ezen a szinten?

Figyelt kérdés
Affiliate, MLM, stb. (de nem PTC és társai)

2012. szept. 9. 18:19
 1/6 anonim válasza:
egyikkel sem érdemes foglalkozni.
2012. szept. 13. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha ügyesen csinálod, a PTC is megéri. Aki nem tud keresni PTC-vel, az egyszerűen csak nem jól csinálja.

Bár attól is függ, hogy az a napi több ezres látogatótáborod milyen korú, nemzetiségű, érdeklődésű emberekből áll.

2012. okt. 7. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Google adsense
2012. okt. 8. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Az első válaszolónak van igaza. Ezek mindegyike átverés, ingyenmunkát végzel, rosszabb esetben le is húznak zsetonnal.
2012. dec. 25. 22:11
 5/6 anonim válasza:
"Dívni" dívik naponta többezer új, hogy legyen utánpótlása a napi többezer bedőlős csodaüzletnek.:-)) Nem tudom mire gondolsz pontosan. Én két programmal foglalkozom, amik évek óta működnek, pontosan és tisztességesen fizetnek. Mivel egyik cégtől sem várok ennél többet, nekem megéri napi 1,5-2 órát foglalkozni velük.
2013. jan. 31. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
én ezzel
2013. aug. 23. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!