Te mivel keresnél egy kis pénzt az interneten, hogyha naponta több ezer kattintás vagyis oldallátogatód lenne hozzá? Melyik fizetős partnerprogramok dívnak mostanában amivel legjobban megéri foglalkozni ezen a szinten?
Figyelt kérdés
Affiliate, MLM, stb. (de nem PTC és társai)#pénzkeresés #MLM #internetes pénzkeresés #internetes munka #ptc #passzív jövedelem #internetes jövedelem #jutalékrendszer #nagy jutalék
2012. szept. 9. 18:19
1/6 anonim válasza:
egyikkel sem érdemes foglalkozni.
2/6 anonim válasza:
Ha ügyesen csinálod, a PTC is megéri. Aki nem tud keresni PTC-vel, az egyszerűen csak nem jól csinálja.
Bár attól is függ, hogy az a napi több ezres látogatótáborod milyen korú, nemzetiségű, érdeklődésű emberekből áll.
4/6 anonim válasza:
Az első válaszolónak van igaza. Ezek mindegyike átverés, ingyenmunkát végzel, rosszabb esetben le is húznak zsetonnal.
5/6 anonim válasza:
"Dívni" dívik naponta többezer új, hogy legyen utánpótlása a napi többezer bedőlős csodaüzletnek.:-)) Nem tudom mire gondolsz pontosan. Én két programmal foglalkozom, amik évek óta működnek, pontosan és tisztességesen fizetnek. Mivel egyik cégtől sem várok ennél többet, nekem megéri napi 1,5-2 órát foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!