Szokott késni nektek is?Ha igen mennyit?Shein csomagom késik 07.09-07.11 közöttre írja,de nem jött meg.
"Szokott késni nektek is? ...nem jött meg."
Először azt hittem, hogy véletlenül a "nők egészsége" kategóriára kattintottam. :D
Igen, volt már más kínai randelgetős oldalról rendelve, hogy nem napra pontosan hozták a cuccost. A vámon, de a posta/futárcégek is előszeretettel ülnek rajta. Legutóbb nekem futár hozta volna. Előző nap kaptam róla e-meilt. Még örültem is, mert végre nem ilyen 11 óra körül, nap közepén hozták volna, hanem délután 2 után. Így munkahelyről előbb eljöttem, rongyolok haza, otthon dekkolok. 4 körül hív a futár, az első csörgetésre felkapoom, rohannék ki a kapuhoz, de kinyomja, a kapunál meg senki. Visszahívom, nem veszi fel. Nézem a nyomkövetésen: "idő hiányában következő napra ütemezve". Marha jó! :( Örültem neki nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!