Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szokott késni nektek is?Ha...

Szokott késni nektek is?Ha igen mennyit?Shein csomagom késik 07.09-07.11 közöttre írja,de nem jött meg.

Figyelt kérdés
Posta automatába kértem,kódot már létrehoztak,de még nem adták át a postának.
2024. júl. 11. 15:04
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt írták utoljára.

2024. júl. 11. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Szokott késni nektek is? ...nem jött meg."

Először azt hittem, hogy véletlenül a "nők egészsége" kategóriára kattintottam. :D

Igen, volt már más kínai randelgetős oldalról rendelve, hogy nem napra pontosan hozták a cuccost. A vámon, de a posta/futárcégek is előszeretettel ülnek rajta. Legutóbb nekem futár hozta volna. Előző nap kaptam róla e-meilt. Még örültem is, mert végre nem ilyen 11 óra körül, nap közepén hozták volna, hanem délután 2 után. Így munkahelyről előbb eljöttem, rongyolok haza, otthon dekkolok. 4 körül hív a futár, az első csörgetésre felkapoom, rohannék ki a kapuhoz, de kinyomja, a kapunál meg senki. Visszahívom, nem veszi fel. Nézem a nyomkövetésen: "idő hiányában következő napra ütemezve". Marha jó! :( Örültem neki nagyon...

2024. júl. 11. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A posta 2 hetet fog ülni rajta, mielőtt elmegy a vámra. Azok is legalább egy hetet ülnek rajta. Miután onnan kijött már gyorsan meg fogod kapni, a kézbesítés szerencsére még nem omlott össze.
2024. júl. 11. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Postánál van már,Budapesten.Jövőhéten át tudom venni.
2024. júl. 13. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!