Mennyire normális, hogy a Foxpost 8. napja ül a vintedes
csomagomon, amit városon belül adtak fel?
Figyelt kérdés
28-án reggel feladta az illető Budapestről, és én szintén pesti vagyok. Elvileg 6 napja az elosztóban van.
Már rég vége a Vintedes akcióknak, az nem lehet indok hogy túltelített a rendszer. Elég felháborítónak tartom hogy ennyi időbe telik. Azért nem olcsó a szállítás, és nekem meg mindezek után 4 napot hagynak hogy átvegyem.
Ez teljesen normális, mert hétvégente nekem se jött meg, csak utána kedden, pedig ha hétköznap lett volna akkor már megérkezett volna. Valószínűleg olyan szombatra kellett volna megjönnie, de hétvégén nem kézbesítik arra a helyre.
máj. 6. 08:57
2/12 anonim válasza:
2 hete vasárnap is töltötték a gépeket. Két XL rekeszt lezártak a gépen és abba pakolták be a rengeteg, már be nem fért csomagot. Tehát ott van az már a gépben, csak nem egy rekeszben, mert már nem fért be. Amikor kijött a futár, a teli gépből kivette a feladott csomagokat, majd a rekeszekből pakolta be a csomagokat amíg tele nem lett a gép újra az érkező csomagokkal. Még maradt is pár, aztán hozzá öntötte ami aznap érkezett. Ilyen szinten nincs kapacitás. Szóval aki fontos csomagot vár, inkább kerülje a rókát, válasszon más szállítási módot.
máj. 6. 09:20
3/12 A kérdező kommentje:
Ez nagyon gáz, mert a feladók/címzettek nem tehetnek arról, hogy nem kommunikáltak a Vinteddel. Mi ezért fizettünk, oldják meg ahogy tudják. Nem nekünk kéne meginni ennek a levét
Szerintem Packetával fogok szállíttatni ezentúl
máj. 6. 09:24
4/12 anonim válasza:
Igen, előfordul. Nálam is volt már ilyen.
máj. 6. 09:25
5/12 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de Packetánál is van ilyen. Nálam volt már olyan, hogy arra hivatkoztak, hogy tele volt az automata, meg kell várni, amíg lesz hely.
máj. 6. 09:26
6/12 anonim válasza:
Én a vintedes baromság után rendeltem tök mást XS-es csomagként Debrecenbe egy kültéri automatába... 2 nap alatt megjött, szóval ez nem "rókafüggő", hanem automata függő. Meg akár városonként is más lehet a munkaszervezés. Debrecenben pl az MPL megszervezettsége nagyon szar, Pesten bizonyos dolgokat sokkal jobban csinálnak ott. Lehet, hogy a kérdező városában meg a foxpostos munkaszervezés a ratyi.
máj. 6. 12:09
7/12 anonim válasza:
XS helyek szoktak lenni, mivel az kicsi és sok van. S és nagyobb nem, mert a nagyobbakba is berakják az S-es csomagokat, abból van most dömping.
máj. 6. 13:39
8/12 anonim válasza:
7 Az is munkaszervezesi dolog, hogy feleslegesen megtomik veluk az automatat vagy visszaviszik a raktarba... illetve szoktak ilyenkor hazhoz is menni, hogy csokkentsek a leterheltseget. Gondolom szar a helyi fonok es csak hatalmaskodni szeret, normalisan szervezni mar nem.
máj. 6. 13:49
9/12 A kérdező kommentje:
Az én csomagom nagyon kicsi, xs-be beférne. Nagyon bosszant, mert kéne az a dolog amit rendeltem. Ilyen esetben elvárnék kártérítést vagy tényleg azt hogy más módon eljuttassák hozzám.
A leírás szerint 3-4 nap a szállítási idő..
máj. 6. 14:05
10/12 anonim válasza:
A Fox nem szállít házhoz, amit automatából házhoz címeznek azt a GLS-nek adják át. Olyat szoktak csinálni, hogy egy közeli másik automatába átirányítják, de valószínűleg most ez sem megoldható, olyan szintű a kapacitáshiány. Esetleg hívd fel az ügyfélszolgálatot és érdeklődj, hogy másik, számodra elérhető automatába át tudják-e irányítani, ahol esetleg több kapacitás áll rendelkezésre. Már ha a központban van még a csomagod, ha már kivitték az automatába, csak gyűjtőrekeszben van, onnan már nem mozdul el. Onnantól már csak attól függ, milyen gyorsan veszik át a sajátjuk az előtted lévők, hogy szanaduljon hely.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!