Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az ár mennyire reális?

Ez az ár mennyire reális?

Figyelt kérdés
Most költöztem Budapestre és nem vagyok képben az itteni árakkal még. Elmentem fodrászhoz (sima mezei hajszalont kell elképzelni, nem valami fancy Hajas Laci helyet), ahol vágattam a hajam végéből meg régóta kiakartam próbálni, hogy áll a frufru, úgy voltam vele, hogy ha nem tetszik, hamar nől a hajam. Szárazon vágta a kis csaj és ez így 5000Ft-ba került. Kicsit sokallottam bevallom az összeget.
2024. júl. 9. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen átlagos ár szerintem. Ennél olcsóbbat nem nagyon találsz, max ha van valami ismerős aki feketén levágja neked.
2024. júl. 9. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen.

Valamiből ki kell fizetniük a drága pesti bérleti díjat.

Mire számítottál hogy egy tábla csoki áráért csinálja meg?

2024. júl. 9. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miskolcon nekem ezt 6 éve csinálta 5000ért egy panelos fodrász:D
2024. júl. 9. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hol ennyire olcsó?! :O Én mostanában ritkán vágatom a hajam, mert növesztem. De néha azért a végét ki kell igazítani. EZ a néha ez fél évet jelent. Utoljára tavaly év vége felé voltam fodrásznál. Nem tartott az egész tovább 10-15 percnél. Ezért Pécsen 7000-et kértek. 5000-et egyáltalán nem tartom soknak. Egy napi bevásárlás már nehezen jön ki ennyiből.
2024. júl. 9. 16:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Ezekszerint az én eddigi vidéki fodrászom volt irreálisan olcsó, hogy ennyire meglepődtem.:)
2024. júl. 9. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos reális ár.
2024. júl. 9. 19:35
 7/7 Noren1989 ***** válasza:
Ilyen ez a vidéki fodràszat 🤫🤔
2024. júl. 10. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!