Fiúk ti ilyen nagy melegben szoktatok teljesen meztelenül lenni az udvaron?
Figyelt kérdés
én szoktam
írjatok életkort is
16F
2024. júl. 9. 14:38
11/23 anonim válasza:
Nem igazán tudom eldönteni, hogy ezzel a hozzászólásoddal melyik mondatomra akartál reflektálni, de szerintem te se tudod.
11-es voltam.
12/23 anonim válasza:
Régen amikor még nem épült be a környék, szoktam. A medencében meg pláne. Sajnos mostanra csak kb a pincébe nem lát be a szomszédság
13/23 anonim válasza:
Az udvaron sosem. Csak a lakásban.
15/23 anonim válasza:
Én szoktam. A teraszon jól esik így lenni.
Pláne este, mikor már kellemes a levegő.
24/F
16/23 anonim válasza:
20/F
Én a kertben szoktam pucéran napozni ha senki sincs otthon.
Ilyen melegben meztelenül alszom nyilván és van hogy nem veszek fel boxeralsót nadrágok alá hogy levegőzőn a szerszám.
Szerintem normális dolog.
17/23 anonim válasza:
Ha nem lennel langyoska, a lanyoktol kerdezted volna ;)
18/23 anonim válasza:
Kicsit érdekes lenne.
Egész nap kint van a kertben a szomszédom a fogyatékos gyerekével. (Annyi öröme van szerencsétlennek, hogy hintázik ) Nem hiszem, hogy díjaznák..
19/23 anonim válasza:
én egész nap meztelen vagyok. Szomszédok nem látnak be
20/23 anonim válasza:
Mivel lakásban és nem kertes házban lakom, csak az erkélyen tudok ruhátlanul üldögélni. Tavasztól őszig szinte mindig így vagyok kint, mert szerencsére nem az utcára néz, senki nem lát oda. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!