Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha eddig mindig egyenletlenül...

Ha eddig mindig egyenletlenül voltam lebarnulva, és ezek után kifekszek meztelenül napozni, akkor egyenletessé válik teljesen?

Figyelt kérdés
2017. júl. 13. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
A fehér foltokat, amit eddig a fürdőruha takart, fokozatosan szoktasd a naphoz, kend be magad magas faktorű fényvédővel. Ahogy ezek a bőrfelületek is hozzászoknak a naphoz, beindul a pigmenttermelés és hozzá fognak barnulni a többihez. Kitartást hozzá! Fehér folt nélkül, egyenletesen barnán sokkal szexibb vagy!
2017. júl. 13. 15:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok, és a póló alatt vagyok fehérebb. De igen, nekem is jobban tetszik a barna bőr. :D
2017. júl. 13. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindegy, a bőröd ugyanúgy működik.
2017. júl. 13. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen de csak óvatosan. Ahol még tejfehér a bőröd ott csúnyán leéghetsz akár 10-15 perc alatt. Nekem a lábammal volt ez hogy térd fölött combomnál sosem barnultam le jó 12 éve. Aztán amikor ugye a barátnőmék nyaralójába meztelenül napoztunk úgy hogy csak a lábam közti rész le volt takarva a combom csúnyán megégett alig 10 perc alatt. Előtte bekentük magunkat naptejjel de elég gyenge minőségűvel az volt a probléma. Szóval óvatosan csináld.
2017. júl. 14. 20:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Kifeküdtem kb. 25-30 percre mindkét oldalammal, nagyon enykén megpirult a felkarom belülről, ott volt a legfehérebb. Bekentem hidratálóval, de semmi komoly, fürdés után éreztem csak meg láttam hogy pirosabb.
2017. júl. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!