Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki sokat jar napozni, de...

Aki sokat jar napozni, de alapjaban feher boru az mivel keni az arcat?

Figyelt kérdés

Alapjaban eleg feher boru vagyok,voltam parszor szoliba igy most van kicsi szinem.

Keszulok a Balatonra,ugyhogy eleg sokat leszek napon...

vettem a niveatol es az avontol beta karotin tartalmu naptejet. Ezeket meg probaltam es tudom,hogy jok.

De arcra vajon jok? Eddig mindig szet egettem az arcomat...mert alig hasznaltam ra valamit...

Jo a testre valo naptej is az arcra? vagy kel kulon arcra valo?

Tobbet tud az arcra valo? Vagy ez csak paraszt vakitas... marketing ...?

2017. jún. 1. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:

És testre valót használok és jó rá.

Most én is néztem drogériában, hogy vannak direkt arcra valók. Bár inkább a komolyabb márkáknak. És persze pár ml és 8-10 ezer forint :) Ráadásul magas faktorszámmal nem is kaphatóak, 20-as volt a legnagyobb.

Viszont találtam Niveát arcra, annak barátságosabb volt az ára, de az is csak 20-as volt.

Egyébként amelyikhez volt teszter, kipróbáltam. Mert ugye sokszor csak úgy az utcán is jó lenne, nemcsak napozáshoz. De iszonyat büdösek. Sokkal rosszabb szaguk van, mint a normál naptejnek.

2017. jún. 1. 10:36
 2/5 A kérdező kommentje:

es testre mit hasznalsz? milyen naptejet vagy olajat stb?

nem patogott ki az arcod tolle?

2017. jún. 1. 13:04
 3/5 A kérdező kommentje:
ezt mondjuk sosem ertettem,hogy a magas faktor szamu kremektol se nem eg se nem barnul az ember?
2017. jún. 1. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Niveát. Abból változó, hogy melyiket. Van, hogy sima naptejet. Van valami bronzos pumpás. Meg van carotinos.

Nem pattog ki. Bár a melegtől néha ki szokott. Szóval ha kipattog, akkor az nem a napozótól van.

2017. jún. 1. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használhatsz az arcodra testre való naptejet. Vannak külön arcra valók amik kisebb kiszerelésűek, és nem zsírosítják annyira a bőrt. Van a Garnier-nek is egy, meg a dm saját márkájának, a Sundance-nek is (abból pl van 50 faktoros is).
2017. jún. 24. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!