Fiúk ti ilyen nagy melegben szoktatok teljesen meztelenül lenni az udvaron?
Figyelt kérdés
én szoktam
írjatok életkort is
16F
júl. 9. 14:38
1/23 anonim válasza:
Te vagy az recska Matyi ? Irok életkort is
2/23 A kérdező kommentje:
Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
júl. 9. 14:52
3/23 anonim válasza:
persze. eleve úgy alszok, és nappalra se szoktam felöltözni. kivéve ha boltba megyek , ilyesmi.
4/23 anonim válasza:
Nem. Valami zárt hátsó udvarban, ahova a szomszéd sem lát oda, talán kipróbálnám. De jelenleg egy saroktalken lakom. A kerítés végig drótháló. Elég forgalmas a környék, autók, gyalogosok is folyamatosan jönnek-mennek. Az út túloldalán 4 emeletes társasházak vannak, amiknek az eréklye is mind erre néz. Így a kirakatban nem szívesen meztelekedek, miközben mások páholyból nézik. Még a pólómat is nagy ritkán veszem le ha kint vagyok.
5/23 anonim válasza:
Recska Matyi te nem vagy 18 eves, amugy nem a meleg kategoriaba akatad irni, csak annyira recskaztal hogy benezted ?
6/23 anonim válasza:
Kedves kérdező, a szexualitás kategória valóban 18 éven felülieknek van, de te a Szépség és divat azon belül a Öltözködés kategóriába írtad a kérdésedet. Úgyhogy ezt nagyon benézted.
7/23 anonim válasza:
Szoktam
De csak akkor ha anyám nincs otthon
Ha otthon van legalább egy boxer van rajtam
18/f
8/23 anonim válasza:
Tudom, hogy ez az öltözködés kategória, és azt is írtam, olvasd el még egyszer, lassan, akkor talán meg is érted.
Viszont te írtad a második hozzászólásban, hogy "Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Amúgy meg sokkal inkább az a meleg aki más pasik után érdeklődik, hogy szoktak-e meztelenek lenni.
9/23 anonim válasza:
Minek? Semmivel sem lenne kevésbé melegem és még a hátsóm meg a farkam is leégne bónusznak.
10/23 A kérdező kommentje:
11es mindenki magából indúljon ki na eleg
júl. 9. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!