Mostanában miért lett menő a hosszúzokni?
Pár éve még főként angolokon/amerikaiakon láttam inkább csak hosszúzoknikat, de manapság már itthon is.
És nem értem, hogy nyáron miért vesznek fel hosszúzoknit az emberek? Süt a nap, jó idő van, nem sültök bele? Nem baj, hogy úgy barnultok le? Papucs + hosszúzokni. Ha a szandál zokni ciki, akkor a papucs hosszúzokni miért nem az?
De edzőteremben is ugyanez. Trikó vagy top, rövidnadrág, mellé hosszúzokni. Még ha ez valami fétis lenne, hogy izzadt zoknikat árultok onlyfanson, megérteném, de egy izzasztó edzés után egy hosszúzoknit nehezebb sokkal levenni, mint egy bokazoknit, meg csak jobban beleizzadsz.
Nem lehet már követni
Pár éve a tiniknél a titokzokni divat volt most a hosszúzokni
6.
Ne beszélj a nagyok dolgába, kisfiam.
Én is hallottam ezt az elmúlt hetekben és szerintem totál nonszensz. 29/F
35-40 fokokban az a célom hogy a bőröm minél kevesebb részét fedje valami. Mégis minek vennék fel egy zoknit ami a vádlim felét vagy 2/3-át betakarja.
És szerintem szarul is néz ki ha nem focista mezzel vagy hasonlóval van kombinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!