Milyen elegánsabb órát vegyek?
Alkalmakra venném, nem hordanám sűrűn.
Nézegettem eddig Police, Armani, Hugo, Lorus órákat, vannak hasonlók, bőrszíjasta gondoltam.
Ezek menő órák egyébként nem?
70-80 környékén a Citizenek között nézelődjél. Ezeket a Hugo, Police meg hasonló divat márkákat felejtsd el... Minőségtelen vackok, arany áron.
Az Eco-Drive szerkezetet nem kell 7 évente szervizelni... Nem is értem ezt honnan szedted. Ez egy egyszerű, napelemes kvarc szerkezet, amiben az aksi 15-20 évet bír ki. Utána cserélni kell. Nekem márkaszervizben. 18.000Ft-ért cserélték pár éve, nem tudom azóta változtak-e az árak...
Ennyiért Lorust már nem vennék. Semmi baj a márkával, a Seiko tulajdonában van, de ennyiért tudsz jobbat is venni. A Citizen mellett a Festinák kötött is szétnézhetsz.
Például ezeket ajánlom:
De még van egy halom más modell is... Ezek között van titán és automata szerkezetes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!