Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen elegánsabb órát vegyek?

Milyen elegánsabb órát vegyek?

Figyelt kérdés

Alkalmakra venném, nem hordanám sűrűn.

Nézegettem eddig Police, Armani, Hugo, Lorus órákat, vannak hasonlók, bőrszíjasta gondoltam.

Ezek menő órák egyébként nem?

2024. júl. 8. 09:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

70-80 környékén a Citizenek között nézelődjél. Ezeket a Hugo, Police meg hasonló divat márkákat felejtsd el... Minőségtelen vackok, arany áron.

Az Eco-Drive szerkezetet nem kell 7 évente szervizelni... Nem is értem ezt honnan szedted. Ez egy egyszerű, napelemes kvarc szerkezet, amiben az aksi 15-20 évet bír ki. Utána cserélni kell. Nekem márkaszervizben. 18.000Ft-ért cserélték pár éve, nem tudom azóta változtak-e az árak...

Ennyiért Lorust már nem vennék. Semmi baj a márkával, a Seiko tulajdonában van, de ennyiért tudsz jobbat is venni. A Citizen mellett a Festinák kötött is szétnézhetsz.

Például ezeket ajánlom:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De még van egy halom más modell is... Ezek között van titán és automata szerkezetes is.

2024. júl. 10. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Vagy még ezek:

[link]

2024. júl. 10. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!