Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen elegánsabb órát vegyek?

Milyen elegánsabb órát vegyek?

Figyelt kérdés

Alkalmakra venném, nem hordanám sűrűn.

Nézegettem eddig Police, Armani, Hugo, Lorus órákat, vannak hasonlók, bőrszíjasta gondoltam.

Ezek menő órák egyébként nem?

júl. 8. 09:46
1 2
 1/12 Kólauborkával ***** válasza:
21%

Órák a között: Omega, Rolex, Breitling a jók.

Amiket felsoroltál azok a cigó kommersz márkák…

júl. 8. 10:22
 2/12 A kérdező kommentje:

ja, hogy csak azok a jó órák? amik millió felett vannak? Valami közèpkategóriás márka nincsen?

Gondolom neked a felsorolt három nagy márka egyik órája sincsen amúgy:D

júl. 8. 10:27
 3/12 Kólauborkával ***** válasza:
0%

Én nem vagyok órazakkant, ha neg az vagy, akkor csináld jól, én a telefonomon nézem az időt.

Te kérdezted én megálaszoltam, azt vedd amelyik neked teteszik, de órás társaságban az általd felsoroltakat kiröhögik.

júl. 8. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

2

Omega, Rolex, Breitling amúgy éppen a középkategória. A belépőszint amire te gondolsz, ott arra figyelj hogy tömör acél tokos legyen ne futatott réz meg hasonlók. Lorus, Casio, Citizen vonalon lehet nézelődni bár nem mondtál konkrét értékhatárt de gondolom 50 környékére gondoltál.

júl. 8. 12:19
 5/12 A kérdező kommentje:
70-80 ra gondoltam, az a Lorus milyen márka?
júl. 9. 05:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5

A Seiko almárkája szóval japán szerkezet van benne. Nem rosszak nem is kiemelkedőek. 70-80 körül már van Casio Edifice bár azok inkább sportosak. Annyiért vannak Citizenek is egész jók. Amúgy az hogy egy óra fémszíjas ne tartson vissza mert ha nem integrált szíjas két perc átrakni bőrszíjra.

júl. 9. 09:15
 7/12 A kérdező kommentje:
és ezt, hogy nem integrált, honnan lehet tudni pl ha netről rendelek?
júl. 9. 09:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Megnézed a képeket róla.

Ilyen az integrált:

[link]

Erre csak spéci kialakítású bőrszíjat lehet felrakni azt meg nem mi denhol kapni.

Ilyen a hagyományos:

[link]

Erre tudsz rakni mezei bőrszíjat csak a szélességet kell lemérni általában 18-22mm közötti, de óráshoz beviszed az tudja ránézésre.

júl. 9. 10:13
 9/12 A kérdező kommentje:
azt esetleg tudod, hogy például 70-80 nézegetek egy Citizen órát, amiben Eco drive hajtás van, így érdemes megvenni? 7 év múlva kb majdnem rákölthetem a cserénél az árát nem?
júl. 9. 10:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az eco drive a tapasztalatok szerint 15-20 évet is kibír. Utána ha órassal csináltatod akkor 20-30 körül lesz de annyi idő után majd eldöntöd hogy van-e értelme. Ha magadnak cseréled akkor töredékáron megvan. Nekem több is van a legrégebbit 2005-ben vettem azóta is vígan ketyeg.
júl. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!