Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen elegánsabb, de mégis...

Milyen elegánsabb, de mégis esős időben használható cipőt vegyek?

Figyelt kérdés

Esős időre szeretnék venni cipőt. Csinosan öltözködöm így szeretnék magassarkút választani, de még nem találtam olyat ami esős időben is megfelelő lenne.

Nem hordok hétköznap sportcipőt, ezért olyat kérlek ne írjatok. Divatosabb lapos talpú is érdekel az a lényeg, hogy olyan cipő legyen ami az elegánsabb ruhákhoz is passzol és esőben is lehessen hordani!

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 15. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ilyesmiket hordok esős időben:

Feketében van hasonlóm:

[link]

Ilyen világosszürkébe:

[link]

csak egyszínű,meg nincs koptatás a végén.

meg ilyesmi sötétszürkébe:

[link]

Nem deichmanosak, de itt legalább van mindenféle stílusú:D

2013. máj. 15. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Esős időben olyan platformos magassarkút vegyél szerintem, aminek a talpa oldalt is műanyag, így a vastag talp miatt nem fog beázni, és nem is árt neki a víz. Arra figyelj viszont, hogy ezeknek többnyire nincsenek recék az alján, szóval csúszni fognak a nedves időben!
2013. máj. 15. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!