Üdv! Valaki tud egy egyszerűen, mégis profin használható videószerkesztő programot?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,amiben lehet összevágni videót,összeszerkeszteni,kivágni részeket,beilleszteni,stb..
egy minifilm szerűségre kéne:)
2013. jan. 27. 22:47
1/8 anonim válasza:
Windows Movie Maker. Arra jó, amit írsz. Persze nem profi, de ami az, ahhoz sok óra gyakorlás kell.
2/8 tabaki válasza:
3/8 anonim válasza:
szia
nero vision
a teljes nero telepítőpackokban benne szokott lenni
én mindenre ezt használom ha videót szerkesztek vagy vágni akarok
remélem segítettem
4/8 A kérdező kommentje:
jajj,köszönöm szépen :)tökéletesek :)
2013. jan. 28. 21:43
5/8 anonim válasza:
Szerintem használhatnál komolyabbakat is, mihez nem értesz, ahhoz nem nyúlsz, d ott a többi eszköz, amiket viszont használhatsz, aztán persze nyúlj hozzá ahhoz is, amihez nem értesz, mert így aztán előbb.utóbb megérted, meg hát van egy halom tutorial, úgyhogy torrentre fel.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi,demár kész a vidi:) amatőr,de nekem megfelel:):
2013. márc. 20. 23:22
7/8 tabaki válasza:
Hm, érződik benne bizonyos nőies jelleg...
Helyesek vagytok.
8/8 anonim válasza:
Használhatnál komolyabb progit is, legfeljebb nem használod ki az összes funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!