Diáklány egyenruhás stílusban járni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem az összeállítás:
-Hosszú ujjú fehér ing
-Kockás rakott szoknya
-Ugyanolyan kockás nyakkendő
Szerintetek jól néz ki? Járnék így, de tudom, hogy nagyon különc lennék benne.
jún. 27. 15:55
3/10 anonim válasza:
Ha illik az alkatodhoz, nagyon szexi tud lenni. Megnéznélek így! ;)
4/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a klasszik diáklány egyenruha
5/10 anonim válasza:
Ha kellő önbizalommal rendelkezel nem érdekel mennyire lógsz ki. Szerintem kiváltképp esztétikus egy ilyen viselet. Mások szerint nevetséges. Nem vagyunk egyformák. Te döntesz. Ne mások véleménye és ízlése határozzon meg.
7/10 anonim válasza:
Hogyha nem ribis, nem túl rövid, nem túl tapadós, akkor jó lesz.
8/10 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik ez az összeállítás, én pl sokszor viselek rakott szoknyát blúzzal. különleges stílus, de nekem nagyon bejön.
9/10 anonim válasza:
szerintem ez mindenkinek jól ál. De ne mások véleményére alapozd a döntést, azt határozd meg TE szeretnéd-e és kényelmesen érzed-e magad benne. Ha a szett miatt agodsz jól néz ki és ezt nem kell túl ragozni mert ez az igazság.
És nem, nem leszel különc benne, sokan hordanak ilyet!
10/10 anonim válasza:
Azért ez nem egy olyan nagyon különleges összeállítás, nem lógnál ki vele
Viszont ha illik hozzád, szerintem nagyon jól mutatna, hordjad szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!