Akinek nagy/széles vagy lúdtalpa van, vagy egyéb lábfej problémája van, az hogyan választ magának megfelelő, kényelmes cipőt?
Több időbe telt, mire kisakkoztam, hogy melyik nevesebb termék, ami jó számomra. Elég gáz a lábam, inkább olyan cipőt tudok hordani, aminek a belboka része nagyobb, azaz van fogása.
Nehéz ügy, de megvan már szerencsére. (F!)
Nekem lányként van elég durva lúdtalpam sajnos, lúdtalpbetét nélkül technikailag nem tudok létezni, emellett viszont keskeny a lábfejem.
Eggyel kisebb lúdtalpbetétet veszek, mint a cipőméretem, így meg tudom venni a jó méretű cipőt is, akár rendelve is.
Jelenleg egy New Balance-om van, de a Dechatlonos cipők is nagyon beváltak (főleg futó- vagy gyaloglócipők). Ezekben a kissé szar térdem sem fáj.
Emellett lovagolok is, ott ugyanazok a szempontok vannak, mint az utcai cipőknél: kényelem és beleférjen a lúdtalpbetét (Decás cipőkbe gond nélkül befér, de így, hogy a betét eggyel kisebb, szinte mindbe belefér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!