A Magas lányok, hányas cipő méretet hordotok, mennyire nagy a lábatok? ciki ha egy magas lánynak nagy lábfeje van?
Figyelt kérdés
Magas lányok/nők, mekkora, hanyas méretű cipőt hordotok, mekkora a lábfejetek?, tényleg igaz amit mondanak hogy a magas lányoknak nagyobb, szélesebb lábfejük a normánál? ez mennyire ciki számukra, olvastam hogy egy magas lánynak kb 43-44 méretű cipőt hord, és nagy lábúnak és hasonló szavakat mondtak rá, és az illető magas lány szégyelte magát emiatt, veletek is ez előfordul ez?2023. okt. 13. 15:23
A kérdező szavazást indított:
40-41 méret.
41-42 méret.
43-44 méret..
44-45 méret.
45+fölötti méret.
Egyéb méret..
10 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
Akik esetleg válaszólnak ( Ha akarnak, vagy esetleg van e történet.) a kérdésre, annak köszönöm...
2023. okt. 13. 15:24
4/8 anonim válasza:
#2 Tuti, hogy lábfétises. Azok kérdeznek ilyet.
5/8 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, sosem küldök privátot ilyesmikről, és nekem is írnak priviben, Lábfétis nem vagyok csak egy kérdést tettem fel hogy ez előfordulhat e.. minden esetre köszönöm a válaszókat..
2023. okt. 13. 17:46
6/8 anonim válasza:
Nem minden magas lány hord 43-as cipőt. Viszont annak magától értetődőnek kellene lennie, hogy mondjuk egy 180 cm magas lánynak nem lehet 38-as lába.
7/8 anonim válasza:
Én pl. 180 centi vagyok és 43 as cipőt hordok,nagy ritkán jó a 42 es,viszont van 44 es is.
8/8 anonim válasza:
Előfordult igen,főleg tinikorban cikiztek a nagy lábam miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!