Ma világban melltartó nélkül a mindennapokban?
ELEGÁNS öltözékhez, választékos, ízléses ruhához elengedhetetlen a melltartó mindenkinek. Hétköznapi alkalomra, különösen nyáron kényelmesebb is, jobb is nélküle minden nőnek, akinek átlagos vagy kisebb melle van. De a nagyobb méretek szabadjára engedve kimondottan k..vásak, gusztustalanok, meg általában lelógnak - nekik muszáj mindig melltartót használni, csinosabb így. (Kivéve egyes szexmániás fickókat, akiket a látvány izgat.)
Ha túl vékony a felsőd, nem vagy túlméretezett, de a bimbó átlátszik az utcai ruhán, nagyon praktikus a ma már kapható "tapasz".
10: Lehet, hogy nem jó a "prűd hullám" elnevezés, de az tény, hogy a 80-as években bizonyos dolgok lazábbak voltak, mint 20-30 évvel később.
Pl. tök szokványos volt, hogy a csajok csak biknialsóban voltak a Balatonnál, már akkor is volt nudizmus (sőt elterjedtebb volt, mint ma) és nem volt gond, ha egy lány vagy nő mellbimbója átsejlett a ruhán.
A te példád egyébként pont alátámasztja azt, hogy prűdebb lett bizonyos dolgokban a társadalom.
Ma már egyre többen "kacérkodnak" ezzel.
Nemrég egy belvárosi étteremben voltunk, ahol a felszolgáló lány hatalmas mellekkel, fehér blúzban szolgált fel, melltartó nélkül.
Egyértelmű volt, hogy észrevette, hogy nézzük, de szerintem pont erre ment ki a dolog.
Szemmel láthatóan tetszett neki a helyzet.
Az utcán is, és bárhol, egyre többet látni ilyet.
Beindult a cici forradalom. Állítólag nagyon rossz, nagyon kellemetlen viselet a melltartó, főleg ilyen melegben.
Az én párom úgy vannotthon, hogy fölhajtja a melleit, betesz alá egy papírzsepit, aztán vissza engedi őket.
Így nem folyik neki az izzadság.
Sok lány, nő ezt már mégcélvezi is, hogy a férfiak szemmel láthatóan bem bírnak magukkal.
Én nemis értem a meleg férfiakat.
Ha csak egyszer is a szájukba vennének egy szép női cicit, azonnal megváltozna az iddentitásuk szerintem.
A női test sokkal szebb és izgalmasabb mint a férfi, csak tudni kellene felfedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!