Ez komoly? 30 fokba a gyerek hosszu nadragba meg pulover kapucniba
Figyelt kérdés
jún. 17. 15:02
1/18 A kérdező kommentje:
Hogy nem robban szet a feje??
jún. 17. 15:03
2/18 anonim válasza:
-ban, ben nem ismerős? Mit vársz a kérdéstől? De igen. Csókolom.
3/18 anonim válasza:
Jobb, ha tudod, ezelött 30-40 évvel teljesen megszokott és elvárt volt, hogy nyáron is hosszú nadrágban zöart felsörészben volt mindenki, férfiak öltönyben, ing-nyakkendöben - és képzeld el, mindenki túlélte.
4/18 anonim válasza:
Akár csak régen a juhászok. kifelé, és befelé is höszigetel az. És legalább nem ég szét a böre.
5/18 anonim válasza:
Én is láttam ma egy ilyet. Lehet, hogy valamilyen bőrbetegségben szenved, nem érheti tűző nap.
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
6. És te?
Afrikában éjjel akár meg is lehet fagyni. Ez az egyik. A sivatagban meg a szálló homok ellen is kell védekezni.
8/18 anonim válasza:
A hosszú nadrágot meg tudom érteni, én is abban vagyok 40 fokban is, igaz elég szellős anyagból vannak a nadrágaim. Illetve sok esetben ha olyan helyen dolgozol, vagy ügyfelekkel érintkezel stb. akkor a rövid nadrág nem túl professzionális szerintem. Rövidgatyát csak edzéshez veszek fel. A pulóver meg valószínűleg azért lehet mert ahogy valaki mondta bőrbetegsége van és nem érheti nap, de az is lehet hogy szégyelli az alakját, és inkább viseli el hogy egész nap izzad és megsül, mint hogy az emberek meglássák hogy milyen kövér vagy milyen csontváz.
9/18 anonim válasza:
3.
Jó lesz az 60-70 ezelőttnek is. 90-es években biztos, hogy nem így volt, tanúsíthatom. Meg azt is, hogy elvétve volt 30 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!