Másnak is kilyukad minden nadrágja?
A legtöbb pólóm és pulcsim hosszú évekig bírja. Ezzel szemben gyakorlatilag az összes nadrágom, legyen az rövid vagy hosszú, farmer, susogós melegítő vagy pamut, olcsó vagy drága: mind relatív hamar kilyukad az ülepénél.
Egyszerűen nem tudom mit csinálok rosszul. A testalkatom is átlagos.
És marhára bosszant, hogy veszek pl egy minőségibb farmert és nem bír ki egy évet.
Amikor kövér voltam, nekem is. Fogyásom óta nem. De már akkor tudtam melyikek azok a márkák amik a többinél is hamarabb.
Ha osszeernek a combjaid, erre lehet szamitano
1: 181 centihez vagyok 85 kiló. Nem mondom, hogy nincs rajtam néhány kiló felesleg, de azért kövér nem vagyok szerintem.
2: Egy ideig én is ezt hittem. De aztán az Adidas melegítővel meg a Tom Taylor farmerrel is így jártam.
160 centi vagyok es 50 kilo, de a combjaim osszeernek. Minden farmerem kb 3-5 honap utan feladja, a seggemig szakad basszus :D
Hat, ez van. Amiket itthonra hordok leggingsek, azok is kb ennyi idot birnak.
Nálam a combjai között szokott kikopni és kilyukadni. Akkor kuka sajnos.
Régen, amikor még zsebpénzből öltözködtem és egy-két gatyát hordtam folyamatosan, addig nálam is viszonylag hamar kilyukadtak. Nem vagyok én sem kimondottan dagadt. 32 vagy 34-es derékbőségű farmerokat hordok.
Mióta van keresetem és több ruhám van, gatyákból is több van. Több féle anyagú, színű, fazonú. Szeretem váltogatni őket. Így egy konkrét gatyára jó ha két hetnete kerül sor. Így jóval tovább bírják. Van olyan, amit 8-10 éve hordok és hibátlan. Nekem logikusnak tűnik, hogy ha kevesebbet hordom, kevésbé kopik, tovább tart, mintha minden nap mindenhova ugyanazt koptatnám.
Nekem is mindig kilukad a lábam között. Járás közben az a rész feszül meg minden lépésnél, persze, hogy megadja magát. Mindegy, hogy passzosabb, lazább, vékonyabb, vastagabb anyag, farmer, mackó, előbb-utóbb mind kiszakad. Nem tudom, nálad vagy másoknál mennyit, de nálam a farmerok 50-70 nap használatot ha bírnak, bár én rengeteget kirándulok, gyalogolok, napi 8-10 km átlagban megvan, de ezzel együtt is rettenetesen idegesítő, hogy évente 5-6 nadrág kárba menjen...
Próbálok ellene tenni, ha van időm, összevarrom, és akkor újabb 1-2 hónapig használható. Aztán persze az is szétszakad, ha jól sikerült a varrás, akkor nem ott, hanem majd mellette. Akkor újból varrás, és újabb hónap... Igazából mikor megveszi az ember, már kéne bele rögtön belül plusz réteg anyagdarabot erősítésnek belevarrni, de ehhez se ügyességem, se türelmem. Marad az, hogy össze-vissza bevarrok cérnát erősítésnek. Akkor is meg lehet csinálni, ha már elszakadt, de jobb ezt már előtte elkezdeni, mikor már érezni, hogy hamarosan el fog. Lényeg, kívül ne nagyon látszódjon, belül lehet akármilyen ronda munka. Nem egy nagy tudomány, veszem a megfelelő színű cérnát duplán, és oda-vissza öltögetem. 10-15 perc... Pont mostanában csináltam ilyet megint, mert már minden szét volt megint szakadva. Ha el kéne menni a boltba újabb nadrágot venni, az több idő. És spórol vele az ember egy tízezrest. Ennyit megér, tudom neked is és másoknak is ajánlani, hamar belejönni. Ciki férfi létére az embernek varrogatni? Erre azt tudom mondani, hogy nem kell más orrára kötni, mit csinálsz, én se kötöm. Mindenki eldönti, megéri-e neki 15 perc tízezer forint megspórolását. Ki bírnám fizetni, de ami leginkább rávesz engem erre az az, hogy nem mindig kapni a boltban legközelebb is olyan nadrágot, ami mindenhogyan jó is, meg tetszik is, ezért is varrogatom a beváltakat inkább, ameddig lehet.
Neked összeér a combod? Magamból kiindulva feltételezem, mert nekem a felső részen kissé igen. (Mikor véznább gyerek voltam, és nem súrlódtak, akkor is szétszakadtak a nadrágok, de azért egy-egy hónappal később.) Ahol összesúrlódik, kifehéredik, elvékonyodnak, foszlanak a cérnák, és hamarabb szakad. Hasonlóan nehéz vagyok, mint te. 182 cm / 88 kg, néha 90-92 is. Hát nekem lenne mit fogyni hasból, és igen, a combjaim is elég vastagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!