Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Neektek is kilyukad a cipőtök...

Neektek is kilyukad a cipőtök mindig elől, a nagy lábujjatoknál?

Figyelt kérdés
Eddig az összes cipőm, ugyan ott lyukadt ki, és nem tudom mit csináljak, hogy ne. Akinek volt ilyen problémája xhogy oldotta meg?
2023. jan. 18. 18:50
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Neektek direkt lett így kiirva, különben nem engedte volta.

,hogy*

2023. jan. 18. 18:51
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
A nagylábujjad és a cipő vége között kb 1 ujjnyi vagy 2 centiméternyi helynek kell lennie. És vágd le a körmöd. Ha ezeket eddig is betartottad, akkor a vásárolt cipők minőségével van baj, például egy olyan cipő, ami félig szövetből van nyilván kevesebb ideig fogja bírni, szerintem érdemes egyszer rászánni egy nagyobb összeget, cserébe pedig 3-4 évre fixen van egy kényelmes és minőségi cipőd.
2023. jan. 18. 18:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De abban igaza van az elsőnek, hogy rendszeresen vàgni kell a lábkörmöt is.
2023. jan. 18. 19:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
NEM! SOHA nem történt még ilyen velem!
2023. jan. 18. 19:33
 5/20 anonim ***** válasza:
30%
Ugh, sosem. Elég gáznak hangzik, méteres körmöd van, vagy nem bírsz megfelelő méretű cipőt választani?
2023. jan. 18. 19:34
 6/20 anonim ***** válasza:
54%
Azért van, mert a sportcipők fele ez az elöl, oldalt egyben szövet és csesznek belülre erősítést tenni a lábujjakhoz. Rendesen megtervezett és alkalmas anyagból készült cipő nem lyukad ki ott (sem).
2023. jan. 18. 19:48
 7/20 A kérdező kommentje:

Az összes cipőm minőségi cipő volt, pont ez a baj. Körmömet mindig vágom. Hetente minimum.

Mostani cipőt ami ma jött meg, vissza küldtem mert, ez is efy gyengébb anyag, és látam, hogy nyomja az ujjam elől. Szóval méret csere. Ez is 39 volt akciósan, de basznak is vissza írni csere ügyben.

Próbáljak egy 46-ost?

30 ezer alatt nem volt cipőm jó pár éve.

2023. jan. 18. 20:15
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha nyomja, ha van rajta erősítés.

Ilyesmi: [link]

2023. jan. 18. 20:20
 9/20 A kérdező kommentje:

Hát ezen nem valószínű, hogy van.

[link]

2023. jan. 18. 20:24
 10/20 anonim ***** válasza:
vegyél barefoot cipőt, aminek széles az orra, és nem nyomja befelé a nagylábujjadat. pl Merrell
2023. jan. 19. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!