Neektek is kilyukad a cipőtök mindig elől, a nagy lábujjatoknál?
Biztos majd ilyen favágó cipőben fogok járni 20 évesen.
Nincs azzal baj, ha kilyukad, csak nem értem miért.
Gondolom ilyen cipőt húzol a lábadra, de nőhöz csodálkozol, hogy még nem nyúltál. Van egy csomó cipőm, ami nincs kilyukadva, csak van ami kilyukad és ugyan ott.
20 évesen mit kéne húzni gumicsizmát?
ilyen stílussal jó a gumicsizma, igen
a Merrell mitől lenne szar? arról nem beszélve hogy a nagy lábujjad természetes állapotában egyenesen áll és nem befelé hajlik
amúgy mitől lyukad ki? ne focizz benne
egyébként hol lyukad ki, mutass pár fotót
Nem sokat ér a véleményed. Belém kötsz, mert nem tetszik az a fajta cipő. Idősebb koromban, lehet, hogy fog. De most egyelőre ez az ízlésem.
Nem focizok benne, arra van rendes cipőm.
Lehet tényleg az a baj, hogy felfelé tartom, az ujjam.
Pont a nagy lábujjamnál van kilyukadva.
akkor minek kérdezel
figy, minden tök jó, csináld továbbra is úgy mint eddig
Kérdést kéne kicsit felfogni legalább, nem az volt a kérdés milyen cipőt vegyek, vagy mennyire szar a stílusom. Ebbe ti kötöttek bele, miért vennék olyan cipőt ami nem tetszik nekem?
Nem kértem segítséget, nem kértem semmit. Egy egyszerű kérdést tettem fel, amivel megkérdeztem azt, hogy másnál is szokott előfordulni.
Erre egy 20 évesnek, ajánlottatok egy olyan cipőt, amit Apám se húzna fel. Sőt öregapám se. Nem kell nekem ilyen munkás cipő, se ilyen túra bakancs.
És mivel ezt elmondtam miért ezért belém álltatok, gratulálok ehhez.
Azért álltunk beléd, mert egy paraszt vagy.
Ui: nő sosem nyúlt hozzád te proli lolol csóró is vagy meg incel lol. Szint, bszki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!