Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fiúk még mindig leplekben...

A fiúk még mindig leplekben járnak az utcán, 2024ben is?

Figyelt kérdés

A lányok már lassan bugyiban és melltartóban járnak az utcán.🫣 A fiúk pedig még mindig takarják magukat. hosszú póló hosszú rövidnadrág...

ellentétben lányoknak kinn a hasuk, mellük, fenék allja, mindenük is. Olyan rövid gatyák mintha bugyi lenne, szó szerint egy férfi boxeralsó hosszabb mint sok lány rövidnadrágja. És minden minél tapadósabb, a lényeg hogy látszódjon a test. És a fiúk..?

Jöhettek azzal hogy van olyan fiú aki félpucéran jár, de őszintén hányan vannak? Ha össze hasonlítsuk a lányokhoz?😃

2024. jún. 10. 16:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

:9

A lányoknál meg ribisek. Mégis nem érdekel senkit

"Hagyjuk ezt meg nekik!" A fiúk meg süljenek meg?😃

2024. jún. 11. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:

""Hagyjuk ezt meg nekik!" A fiúk meg süljenek meg?"

Akkor most olvasd végig figyelmesen amit írtam! Amit kiragadtál a szövegkörnyezetből, az a hasvillantásra, meg a tapadós ruhákra vonatkozott. Én nem attól sülök meg, hogy nincs kint a hasam, vagy mert nem topszerű, tapadós haspólót hordok.

Pont hogy velem vitatkoznak, miszerint állítólag búzás, ha egy fiúnak térd fölött kint van a lába kánikulában. Gondolom az ilyenek a strandon is bokától állig beöltöznek, hogy nehogy búzának nézzék őket! :D

2024. jún. 11. 12:59
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen azt értettem, de szerintem a crop top férfiaknál is hasznos lenne, mert csak két lehetőség van most: megsülni, vagy pedig full pucéran lenni. (Amiatt prolinak is nézhetnek amúgy)

Kellene egy ilyen középút, hogy ne is takarják a fiúk magukat teljesen, de ne is félpucéran legyenek. A crop top jó lenne azoknak akik nem szeretnének félpucéram rohangálni, de azért legyen is rajtuk valami....:)

Lányok is elkezdtek "fiús" ruhákat hordanani például.

De tudom, a férfiak ruhái kb univerzálisak.

2024. jún. 11. 13:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Én hosszú nadrág / pulóverben vagyok mert kéne már lecserélni a ruhatáram mert nincs semmi jó ruhám , meg önbizalmam sincs
2024. jún. 12. 08:24
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
Itt a kérdező személyében újfent a "megdolgoztam a testemért, naná, hogy mutogatom" szlogent hangoztató jól ismert egoista hímmel van dolgunk. Sokszor alákérdez még saját magának is és válaszol rájuk egyetértőleg. Nagyot ment nála korábban az afeletti siránkozás, hogy szorul vissza a zsebes harisnya fiúkon, meg a max combközépig érő fiú rövidnadrágok. Most is ez van, csak kicsit másképp csomagolva.
2024. jún. 12. 19:16
 16/20 A kérdező kommentje:

Te mégis miről beszélsz? xd

Egyáltalán nincs jó alakom, és mutogatni sem szeretném magam. Nincs mire büszke lenném. Pont hogy az utóbbi időben felszedtem pár kilót... szóval nem mutatna jól pl egy crop top. Csak ezt a fiúk-lányok közti különbséget nagyon észre vettem, hogy a lányok mutogatják magukat a fiúk pedig kb egyáltalán nem.

Most is az utcán minden harmadik harmadik lány lengén öltözött volt, a fiúk pedig mindegyik "normálisan" fel voltak öltözve. tehát leplekben kb.

2024. jún. 13. 10:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva látom, a fiúk többsége 15 fokban is rövidnadrágban és pólóban jár, sok lányon meg 25 fokban is bőrdzseki van..
2024. jún. 13. 13:30
 18/20 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem ez a jellemző

A dzsekit gondolom csak azért vette fel mert tetszett neki

2024. jún. 13. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Változó, azért a fiúk között se jár mindenki lepelben. Van aki igen, de van aki ugyanúgy lengébe öltözik mint a legtöbb lány is. Szoktam látni fiúkat ugyanúgy térd fölé érő rövidnadrágban, és ujjatlan trikóban is. Vagy nem is értem kérdező, szerinted mi lenne a megfelelő viselet a fiúknak nyáron? Ha felül semmi, alul tanga és úgy járnának az utcán a palik? 😅
2024. jún. 13. 15:50
 20/20 A kérdező kommentje:
Úgy mint a lányok:)
2024. jún. 13. 19:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!