Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fiúk még mindig leplekben...

A fiúk még mindig leplekben járnak az utcán, 2024ben is?

Figyelt kérdés

A lányok már lassan bugyiban és melltartóban járnak az utcán.🫣 A fiúk pedig még mindig takarják magukat. hosszú póló hosszú rövidnadrág...

ellentétben lányoknak kinn a hasuk, mellük, fenék allja, mindenük is. Olyan rövid gatyák mintha bugyi lenne, szó szerint egy férfi boxeralsó hosszabb mint sok lány rövidnadrágja. És minden minél tapadósabb, a lényeg hogy látszódjon a test. És a fiúk..?

Jöhettek azzal hogy van olyan fiú aki félpucéran jár, de őszintén hányan vannak? Ha össze hasonlítsuk a lányokhoz?😃

2024. jún. 10. 16:56
1 2
 1/20 anonim válasza:
77%
Ezek többnyire azok a csajok akiknek vagy van önbizalma amúgx meg nagyon nem kellene vagy megtehetik, mert jól néznek ki. Én férfiként mindenesetre csak rövidgatya + ujjatlan felső a max, amit mutatok magamból nyáron az utcán.
2024. jún. 10. 17:03
 2/20 anonim válasza:
51%
Leveszem neha a polom utcán edzés után,akkor megnéz pár csaj mindig,de max ennyi :)
2024. jún. 10. 17:07
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
A magamutogatás a csajok hobbyja
2024. jún. 10. 17:49
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

"A lányok már lassan bugyiban és melltartóban járnak az utcán.🫣 A fiúk pedig még mindig takarják magukat. hosszú póló hosszú rövidnadrág..."

igen, így látja az olyan ember, akinél a radar csak a merész öltözékű csajokat észleli, az összes többi nőt és férfit pedig egyáltalán nem veszi észre.

eközben a valóság: a lányok körében sem mindenki jár sokat mutató cuccban (sőt, itt a GYK-n nemrég pont a mindent rejtő "baggy" nadrágok divatja miatt ment a picsogás), és férfiak körében sem mindenki takargatja magát. feszülős izomtrikót vagy hasig kigombolt ingeket nyáron elég sokat látni. való igaz, a férfi rövidnadrágok nem túl rövidek, én se bánnám, ha lehetne kapni rövidebbeket, belerohadok a térd hosszúságúakba is, a nyolcvanas években ezzel senkinek nem volt baja. persze akkoriban sem voltak seggvillantós rövidségűek a férfi gatyák, mert egyszerűen a biológiánk is más és a társadalom is a női testrészek fedetlenül hagyását valamelyest elfogadottabbnak tartja, mint a férfi testrészekét. viszont például felénk nem elvárás a felső alatt extra fehérneműt viselni, vannak olyan helyzetek ahol nyugodtan lehetünk félmeztelen, valamint például szőrösen hagyhatjuk a lábunkat, meg kábé bárminket.

2024. jún. 10. 19:48
 5/20 anonim ***** válasza:

Utcán rövidnadrág+ujjatlanban vagyok

A deszkapályán levesszük az ujjatlant és félmeztelen vagyunk

Amúgy meg a társadalmi elfogadás miatt van az amit látsz lérdező

Mer míg évike bemegy az irodába nyáron ujjatlan dresszben az oké de ha józsi megy be az irodába viszonylag szolíd ujjatlanban akkor már ő rögtön illetlen magamutogató...

2024. jún. 10. 20:33
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Lányok közül én sokat látok trapéz farmer/cargo +bő pulcsiba
2024. jún. 11. 07:11
 7/20 A kérdező kommentje:
6, de nem erről van szó, sokkal több lány jár lengén/feszülősen, mint fiú félpucéran pl
2024. jún. 11. 07:48
 8/20 anonim ***** válasza:

Te nem jársz az utcán, nem tudod szemrevételezéssel eldönteni, hogy miben járnak?

Nem vagyok homokos, de a szigorúan térdig, meg térd alá érő "rövid" gatyákat fiúkon én sem értem. Én pl szeretek ténylegesen rövidet hordani. Ami combközépig, vagy a felső harmadáig ér. Egyszerűen nem akarok nyáron megsülni és nem értem miért kellene takargatnom magam. Nem vagyok dagadt, öreg, extrém szőrös, nem visszeresek a lábaim. Semmi takargatni való nincs rajtam. Ennek ellenére már volt olyan ismerősöm, aki szóvá tette, hogy milyen rövideket hordok. Ennek az oka, hogy nem általános, kevesen merünk ilyet felvenni.

Ennyi nekem belefér. De szőrös, esetleg hurkás pasas hasakat én nem szívesen szeretnék nézegetni. Sem feszülős ruhákat rajtuk. A csajok öltözködésével nincs semmi bajom. Szerintem ők sokkal esztétikusabbak ilyen öltözékben. Hagyjuk ezt meg nekik!

2024. jún. 11. 09:11
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
#8 Ennek egy oka van, a combközépig vagy fentebb érő gatyák elég buzısak.
2024. jún. 11. 12:32
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
#9, és mitől az? A térdig érő miért nem? A 80-as években miért nem volt az?
2024. jún. 11. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!