Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik konditeremben...

Lányok, akik konditeremben kihívóan öltözködtök, miért?

Figyelt kérdés

Feszülős, mellet eltakaró top, has látható, feszülős cicanadrág, amiben minden látszik, pláne gugoláskor.

Miért öltözködtök így? Jól esik, hogy megnéznek? Alakult már ki ismerkedés egy számotokra vonzó ferfival?

2024. jún. 9. 16:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20as:

Ezzel is teljesen egyetértek veled. És jó látni hogy van aki így látja! :)

Erre értettem a "sajnosat":

""sokkal szigorúbban tartják számon, mi férfias, és milyen szabályokat kell követni.""

2024. jún. 10. 21:38
 22/24 A kérdező kommentje:

20: Nekem férfiként más a véleményem. Van egy ízlésem, amely szerint öltözködöm, semmi motivációm valami teljesen újat kipróbálni. Hogyha barátnőmnek megtetszik valami persze felpróbálom/megfontolom. Nem azért nem próbálok ki valami újat, mert nincs avagy cikinek érzem, hanem mert nincs rá szükségem.

Szerintem a férfiak alapból sokkal kevésbé követik a divatot, nem véletlenül épül nőkre a divat és szépségipar, hiszen nekik el lehet adni. :)

2024. jún. 10. 22:02
 23/24 anonim válasza:
100%

Én azért viselek feszülős vagy rövid ruhát kondiba, mert tetszik, nőies, kiemeli az alakomat, és szépnek érzem magam tőle. Jól esik, ha a tükörbe nézve magam is látom, formásodtam mióta elkezdtem edzeni, ilyenkor ez arra buzdít, hogy megéri folytatni ma is. Jobban érzem magam olyan ruhában ami előnyös számomra, ha jó a kedvem, közérzetem, akkor pedig jobban megy az edzés is általában.

A kondiban többnyire elfogadott az ilyen viselet, ezért nem érzem alkalmatlannak vagy igénytelennek: míg utcára én sem szivesen venném fel, mert ott már kevésbé megszokott. Nem bánom ha megnéznek, de azt sem bánom, ha nem néznek meg.

Van barátom és más figyelme nem érdekel, maximum jól esik, de semmi több. Soha nem ismerkedtem valakivel kondiból és nem is szándékozom ezt tenni. :D

Itthon pedig szintén feszülős holmit hordok edzeni, mert (tényleg!) így a kényelmes, max színben nem illenek össze a ruhadarabok, amire kondiban azért figyelek. Olyan is van, hogy a szobámban bugyiban edzek - azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy kondiban miért nem ezt teszem.

Én személy szerint nem szeretem, ahogy a bő ruha néhol rámtapad az izzadságtól, néhol eláll, sőt általában melegebb is mint egy rövidnaci vagy top. De embere válogatja, biztos van olyan csajszi aki szivesebben edz ilyen viseletben.

2024. jún. 13. 13:21
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

De egy nő minek jár edzeni!??!

Mert biztos hogy nem izmot akarnak, hogy erősebbek legyenek!!

Hanem a seggüket akarják nagyobbítani...! És miért akarják hogy nagy legyen ? Azért hogy mutogassák.

Seggmutogatás = ribi.

2024. jún. 13. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!