Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik konditeremben...

Lányok, akik konditeremben kihívóan öltözködtök, miért?

Figyelt kérdés

Feszülős, mellet eltakaró top, has látható, feszülős cicanadrág, amiben minden látszik, pláne gugoláskor.

Miért öltözködtök így? Jól esik, hogy megnéznek? Alakult már ki ismerkedés egy számotokra vonzó ferfival?

2024. jún. 9. 16:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem így tudnak kényelmesen mozogni. Én férfi vagyok csak olyan "street workout" felé edzést csinálok nekem kényelmetlen lenne feszülős ruhában edzeni. Biztos hogy rühellik ha bámulják őket.
2024. jún. 9. 16:06
 2/24 anonim válasza:
57%

Talán mert a testmozgás feltétele, hogy kényelmesen mozogjanak a testrészeid?

Menjél templomba! Ott majd nem lesznek "kihívóan" öltözve a "lányok"!

2024. jún. 9. 16:13
 3/24 A kérdező kommentje:

2: Nem csak mindent megmutató ruhában lehet kényelmesen mozogni!

Templomba neked érdemes menned, mert jót tenne a személyiség fejlődésedben, mert beszóláson kívül képtelen vagy normális emberi kommunikációra!

2024. jún. 9. 16:16
 4/24 anonim válasza:
93%

Én sem értem, hogy miért nem bikiniben mutogatják magukat a csajok. A strandon megy, a teremben nem?

Ha meg kibuggyan valami, akkor is mi van? Semmi! Nem ovisok járnak kondizni.

2024. jún. 9. 16:21
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a "divat" benne van, és jól esik látni, hogy jól nézek ki, szép a popóm, szeretem nézni magamat a tükörben gyakorlatok során, jó látni, ha szexi egy egy testrészem. De amúgy igen, kényelmes egy ilyen gatya. Én a teremig menni benne nem szeretek, nem szeretem, ha látom, hogy megnéznek. De időspórolás miatt nem viszem el váltóruhának. Ebből látszik, hogy annyira azért nem nyomós érv a bámulással szemben, inkább elviselem. De a teremben már nem szokott zavarni, mert ott ez "normális" viselet. Nyilván van ego boost hatása ha néznek, ha totál elviselhetetlen lenne, nem vennék fel ilyen nadrágot, de azért bennem idegességet kelt a bámulás.

Én haspólót nem hordok, de gondolom, ha kidolgozott lapos lenne a hasam, ez lehet más lenne.

Én nem szoktam ismerkedni, de nem mindenki ilyen... gondolom valakinek lehetőség ismerkedni szexi pasikkal... Értem, lehet csak szexre, akkor arra...

Ahova én járok csoportos edzésre ott eléggé kultúremberek a csávók, nem stírölnek (láthatóan), hanem el vagyunk foglalva a feladatokkal, ezt kedvelem.

4-es: tudom csak ironizálsz, de egy konditeremben norma ez az öltözet. Normakövetően öltözni a komfortzóna megélés szempontjából kényelmes, ezért nem fura ilyeneket hordani ott, ellentétben egy bikinivel.

2024. jún. 9. 16:47
 6/24 anonim válasza:
69%

#5, „Normakövetően öltözni a komfortzóna megélés szempontjából kényelmes, ezért nem fura ilyeneket hordani ott, ellentétben egy bikinivel.”

Ja, ok. Nem tudtam, hogy a konditeremben is van kimondottan javasolt divatos dresszkód. Gondoltam az olyan lazább hely, ahol nem számít a külcsín. A kérdező feltevése mentén fogalmazódott csak meg bennem a kérdés, hogy mi lenne, ha…

2024. jún. 9. 16:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem "kimondottan javasolt", hanem ez általános, szokásos, több más szokásosan ott hordott ruhadarab mellett :D
2024. jún. 9. 17:06
 8/24 anonim ***** válasza:
18%

Egyáltalán nem igaz, hogy ez a kényelmes.

Aki így öltözik, az:

- imádja mutogatni magát, szükséglet számára a sok elismerő pillantás a férfiak részéről,

- vagy ismerkedni akar.

Szerintem inkább az első.

2024. jún. 9. 18:18
 9/24 A kérdező kommentje:

"jól esik látni, hogy jól nézek ki, szép a popóm, szeretem nézni magamat a tükörben gyakorlatok során"

Hogyha mindez magad miatt történik, zavar, ha más megnéz, akkor miért közösségben csinálod és nem csak otthon?

Otthon is előfordult, hogy a tükörben nézed magad 10 percekig, avagy csak konditeremben, edzés közben?

Félreértés ne essék, nem akarom leszólni azokat a nőket, akik tetszeni akarnak másoknak, szerintem ez természetes, csak ne legyünk álszentek.

2024. jún. 9. 18:56
 10/24 anonim ***** válasza:
15%

Érdekes, a fiúk szinte zsákban és leplekben edzenek, még is tudnak mozogni rendesen.

A nők szimplán egyszerűen ilyen magamutogató ribik. Ennyit az egész.

Az utcán is ezt csinálják, az edzőteremben miért tennék másképp? Ellentétben a fiúk az utcán is normálisan fel vannak öltözve, nem mutogatják magukat/nem járnak tapadós cuccokban, meg haskirakósban sem.

2024. jún. 9. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!