Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki szerintetek?
1 éve járok edzeni és kb egy hónapja is jár ide egy lány a barátjával vagy a haverhljaival.
Na szóval ez a lány egyre többször megszólít, beszélgetünk, és mikor edzek állandóan látom hogy engem néz és szemezünk is sokszor, de közbe a csavója is ide jár edzeni,csak ő meg sosincs mellette pont leszarja a csajt. Elég szarul néz ki nem is értem hogy egy ilyen lány mit lát abba a paliba.
Ma is többször megszólított, beszélgettünk, azokon a hülye vicceimen is nevet amik amúgy egyáltalán nem viccesek, állandóan keresi velem a szemkontaktust néha kicsit gáznak érzem hogy úgy csinálja ezt hogy a csavója is ott van.
Mindig mosolyog rám, ma pl rajta maradt a súly oda futottam segíteni míg a csávója csak nézte ahogy szegény lány ott szenved és láttam rajta hogy ez neki jól esett.
Bejövök szerintetek neki a leírtak alapján?
24f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!