Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan, ami akármennyire...

Van olyan, ami akármennyire is divat, fel nem vennéd?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy akik nagyon trendik, szeretik a divatot követni, de mi az, ami már az ő ingerküszöbükbe sem fér bele? Akár ruha, lábbeli, frizura, ékszer stb...

2024. jún. 4. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb megfizethetőnek sem mondható bolti cucc katasztrófa, vagy az anyaga full műanyag, vagy a szabása rémálom.
2024. jún. 4. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Rengetege ilyesmi van.
2024. jún. 4. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
pl női cuccokat egyáltalán nem! XD
2024. jún. 4. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
26%
Ilyen erkölcstelen ízlésromboló testhez tapadós s.ggkiemelős legingsz meg bringás nadrágokat soha, pláne nem ilyen ribis crop toppal ami semmit nem takar, fújjj de gusztustalanok ezek, hogy lehet ilyeneket felvenni? :DDD
2024. jún. 4. 15:50
 5/11 Metionin ***** válasza:
81%
Bő nadrág, csípőnadrág, olyan rövid short amiből kilóg a fenék alja, fehér sportcipő, utcára papucs, flip-flop, divatos márkás táskák és azok utánzatai, kék farmer, gumis aljú rövid műbőrkabát, pufikabát, mellény.
2024. jún. 4. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Bő szárú nadrágok.
2024. jún. 4. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
A momjeans. Anyuka vagyok de a világból ki lehet kergetni vele. Szerintem a nőknek borzalmasan áll, teljesen elveszi a nők, finom nőies vonalát.
2024. jún. 4. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Bő szárú vagy csípő nadrágok. A világból is kifutok tőle. Illetve minden ami roadgirls (roadman) stílus. Egyszerűen nem értem, mégis mire jó az??
2024. jún. 5. 05:10
 9/11 anonim ***** válasza:

"kék farmer"

Azzal mi a baj?

2024. jún. 6. 07:05
 10/11 A kérdező kommentje:

"kék farmer"

Azzal mi a baj?

Gondolom csak annyi, hogy nem tetszik az illetőnek. Nincs ebben semmi, nem vagyunk egyformák.

Én pl a szakadt farmert nem venném fel, meg kb amikor 20 évvel ezelőtt divat volt az a sárgásra koszosított kinézet, ami olyan, mintha már meg lenne "szalonnásodva" a szutyoktól és olyan boldog arccal hordta mindenki, na én abból sem kértem. :)

2024. jún. 6. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!