Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a telitalpú...

Szerintetek a telitalpú magassarkú jobban divat lett, mint a hagyományos magassarkú?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy az emberek egyre többen hordanak telitalpút, mint hagyományos magassarkút és nekem is kezdenek jobban tetszeni. Ezt csak én mesélem be magamnak vagy tényleg így van?

máj. 31. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is. Kényelmesebb is, hogy nagyjából ugyanolyan magas a talprész is, mint a sarok. Kevesebb kárt okoz.
máj. 31. 18:27
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
74%

Karfiol, a Kérdezőnk nem a platformra gondolt, szerintem.

Nos, én ezt a jelenséget inkàbb idősebb (sic) nők körében figyeltem meg. Oldaltartàsa jobbnak tűnik, kevésbé billeg, talajnyomàsa jobb, nem szorul meg ràcsokban.

máj. 31. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Igen,és tényleg jobban is néz ki a telitalpú
jún. 1. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon kényelmes.
jún. 2. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, sokkal kényelmesebb. Én is csak ilyet hordok ha már magassarkút akarok felvenni és nem tornacipőt.

Amúgy szerintem a klasszikus tűsarkú az szexibb, jobban néz ki, de hát hordásra alkalmatlan pár óra után.

jún. 2. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Divat kb 9 éve volt. Most már nem divatból viselik az emberek, hanem mert tetszik nekik vagy kényelmesebb viselet. Én meg mindig a sima tűsarkúra esküszök de próbáltam már telitalpút is, bejött.
aug. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!