Van olyan trend az elmúlt évekből, amit számotokra ciki bevallani, de szerettétek?
Nekem ilyen volt Kylie Jenner 2016-os “King Kylie” stílusa.
Emberileg persze utáltam a csajt, meg a sznobságát is, de nagyon tetszett az akkori stílusa. Sok feketét hordott, modern fazonú fűzőket. A mai napig szeretem a folyékony matt rúzst sötétebb színekben. Csak az volt idegesítő, hogy akkoriban minden második korombeli így nézett ki.
Kim K shapewear
Jeffree Star sminkek
Agejo gyaru ruhák
Amikor betöltöttem a második X-et, volt egy kopottas motoros bőrdzsekim, amolyan James Dean-szerű, '50-es éveket idéző.(talán valóban abból az időből is származott, mert annyira viseltes volt)
Akkoriban jött divatba a bomber majd később a rikító színű pufi felsők, természetesen mindenki ezeket hordta, csak én nem akartam változtatni.
Szabályszerűen kiútáltak a legjobb haverjaim is, mondván "velünk nem jöhetsz ebben sehova".
Pár éve váratlanul összeverődött a régi társaság egy sörözős-grillezős délutánon.
Többen fátyolos szemmel fölemelegették, hogy "bakker hogy mennyire írigyeltük azt a valódi bőr motoros dzsekidet".
Na.......?🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!