Fiúk, hordtok jó időben szandált/papucsot mezítláb jó időben? (Rövidnadrággal.)
Figyelt kérdés
jún. 4. 12:27
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
31 szavazat
1/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon ronda férfin papucs, szandál az utcán. Főleg, ha még zokni is megy alá...
2/29 anonim válasza:
Legfeljebb valami vadállat túraszandált.
F/32
1-es, néha a praktikum azért írja már felül az optikát. Jobb egy szandál, mint egy bűzölgő láb.
3/29 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb egy retkes láb, mint egy zárt cipőben izzadt, de aki igazán férfinak tartja magát, az nem röhögteti ki magát sem ezzel a jóllakottnapközis szandálos stílussal, sem pedig papucsban az utcán. A papucs a strandra meg a lakásba való, a szandál meg leginkább sehova.
4/29 anonim válasza:
5/29 anonim válasza:
4essel egyetértek, a második linken lévő egész vállalható, az első nem.
üdv
3mas
6/29 anonim válasza:
Kész szerencse, hogy nem csak ez a két opció (szandál vagy büdös láb) létezik.
Szerintem mindkettő borzalmas 😬
7/29 anonim válasza:
Fiú szandálban, papucsban az utcán iszonyú gagyi, mint valami kisgyerek.
9/29 anonim válasza:
Mikor még vidéken laktam, akkor mindig papucsban flangáltam nyaranta az utcán, nekem ez természetes volt.
Amióta Pesten élek, leszoktam róla, mert a nagyvárosi közlekedésben az nem igazán praktikus, úgyhogy átpártoltam a zárt cipőkre.
Ennek ellenére, ha csak a sarki boltba ugrok le, vagy csak a környéken sétálok, akkor van, hogy papucsban megyek el.
30/F
10/29 anonim válasza:
Én nem hordok de lábfétises bi-ként imádom ezt az időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!