Lányok, akik szerettek mezítláb lenni, szeretitek, ha egy fiú is mezítlábazik?
Figyelt kérdés
Persze nyilván az utcán minimum egy papucs, vagy szandál.máj. 31. 10:52
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
17 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ha már mezítláb akkor full mezítláb. Jó persze nem mindenhol, de ahol én merek mezítláb mászkálni akkor ő is
2/8 anonim válasza:
Elég igénytelenség és veszélyes az utcai koszban mezítláb mászkálni. Kifejezetten gusztustalannak tartom ezt. Otthon oké, de utcán nem!
3/8 anonim válasza:
Szerinted. Nem azt mondom hogy mindenhol, de elég sok helyen lehet mezítláb nyugodtan mászkálni. Az az ember természetes állapota. A koszt meg le lehet mosni. Fűben meg nem is lesz koszos.
4/8 anonim válasza:
Igen, nagyrészt mezítláb vagyok, amikor csak lehet, kb. márciustól novemberig.
5/8 anonim válasza:
Pesten nem, de a velencei tó környékén az utcákban simán szoktam, ha nem forró az út. Amúgy imádok mezítláb lenni, ahol lehet ott úgy vagyok, ha az idő engedi
6/8 anonim válasza:
Végre megérkezett a heti lábfétises kérdés😀
Ajánlom a kereső használatát. Elég sok kérdés érkezett már ebben a témában, és sok új választ már nem is lehet írni.
7/8 anonim válasza:
Bakancs es csizma fetisesférfi extra összegért keres lábbeli modell munkához nőt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!