Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak miért jön be nektek...

Férfiak miért jön be nektek annyira a biciklis nadrág a nőkön?

Figyelt kérdés
jún. 4. 11:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

"Tényleg sokan közönségesnek mondják itt. Csak nem értem miért"

Mert már nem tudják kínjukban mibe kössenek bele. Most is itt járt lepontozós Józsika, azt se tudja mire nyomott pirosat, de azért nyomta. Funkcionális analfabéták.

jún. 4. 13:16
 12/24 A kérdező kommentje:
10-es ennyi erővel semmilyen testhez simulós nadrágot ne vegyünk fel. Farmer, szövet akàr mi, mert az megmutatja az alakodat… gáz..
jún. 4. 13:19
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

"totál megmutatja a csaj seggét és lábait"

Ahogyan más rövidnadrágok is mutatják a lábakat. Vagy a s.gg is látszik ugyanúgy sok mindenben. Akkor azokat se viselje senki? Nem magasztalja ezt sem senki, csak éppen ugyanolyan ruhadarab, mint a többi.

2024-et írunk és nem 1924-et (igaz akkor se tudtak jobban öltözni mint most)

jún. 4. 13:20
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
Úgy látszik felébredtek a trollok kérdező, vagy a doktor úr kiugrott egy órára az elmegyógyintézetből
jún. 4. 13:21
 15/24 A kérdező kommentje:
És ha meg is mutatja, miért ne tehetné meg, hogy fel veszi, ha jól érzi magát benne. Ettől ne legyünk már közönségesek..
jún. 4. 13:28
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem van, akin jól néz ki, de nyilván nem csak azok hordják. És persze sok helyre nem is illik, bár ez így van más ruhadarabokkal is. Ha valaki szabadidőben hordja, nem iskolába, nem munkába, nem valamilyen eseményre, akkor rendben van.
jún. 4. 13:30
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

"semmilyen testhez simulós nadrágot ne vegyünk fel"

Nem is! Nálunk is így kellene járni: [link]

:DDD

Érdekes, az utcán amikor látom ezeket a feszülős gatyás csajokat, akkor senki nem tesz semmilyen fanyalgó megjegyzést, a férfiak többsége inkább meg szokta nézni, sokszor hosszasan. Itt meg ez a sok barom incel névtelenül trollkodik, hogy minő erkölcspusztulás ami itt megy. :DD

jún. 4. 13:33
 18/24 A kérdező kommentje:
Pont ez jutott eszembe, a burka..🤣
jún. 4. 13:36
 19/24 anonim ***** válasza:
77%
16-os nálunk annak idején iskolába is hordták a lányok, nemcsak tesire, most is szokták. Én már láttam lazább munkahelyen is (kasszás csaj kisboltban, kiszolgáló lányt kiülős étteremben stb) De amit írtál amúgy igazad van
jún. 4. 13:38
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
Mert átnyomódik a puncikagyló. (Kagylóhús, tevepata stb)
jún. 4. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!